Slagelse
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 15. december 2018

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 15. december 2018

DR1

00:50  

Inspector Morse: Da capo
Inspector Morse: Da capo Politikommissær Hillian bliver dræbt af en indbrudstyv. Hillian var ved at skrive sine erindringer, og det eneste, tyven har stjålet, er noterne til et kapitel om det uopklarede mord på en lille pige. Det tyder med andre ord på, at de to sager er forbundne, og at Morse og hans gamle rival og kollega Dawson kan opklare mordet på Hillian ved at løse den første mordsag - i andet forsøg og efter 18 år. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dawson: Kenneth Colley. Instruktion: Adrian Shergold.

02:35  

Hercule Poirot: Liget på golfbanen
Hercule Poirot: Liget på golfbanen Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Poirot og Hastings holder ferie i Frankrig, da Poirot igen må i arbejdstøjet. En mand bliver bortført - og senere dukker hans lig op på en golfbane. Jagten på morderen bliver et kapløb med den lokale detektiv Giraud, for Giraud har den frækhed at udfordre den lille belgier - hvem opklarer først sagen?

04:20  

Made in Denmark Jul (2:3)
Made in Denmark Jul (2:3) I anledning af julen samles de syv velkendte kunsthåndværkere fra Made in Denmark i et hyggeligt juleværksted i skoven - hvor de skal dyste i unikke julekreationer. Se med og bliv selv inspireret, når kunsthåndværkerne i dette afsnit skal dække et flot julebord!

04:45  

Skattejægerne 2014 (14)
Skattejægerne 2014 (14) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Marskandiserne, Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen, tager på loppemarked i Tornby i Nordjylland for at købe ind til butikken, men ender i stedet med at gøre flere kup til privaten. Søren Falk tager på rov i Aarhus og hapser genbrugsguld lige for næsen af jyderne, og Charles Maibom besøger et privat hjem, der gemmer på flere skatte.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Godsejernes Jul (2)
Godsejernes Jul (2) Hos Godsejerne har julen for alvor gjort sit indtog. Sanne og Svend har inviteret til en kær familietradition i det eventyrlige slotskøkken under Gram Slot, for ingen jul uden konfekt i kreative udformninger! På Vrejlev Kloster skal Hanne og Malthe som den nye generation i hovedbygningen afholde jul for første gang. Mens Malthe sætter jagten ind på det perfekte juletræ, forbereder Hanne nye traditioner til glæde for ikke mindst husets yngste beboere. På Møllerup Gods har Anne Sophie sat sig for, at hele slægten skal lære at lave de gamle Møllerup-julekager. Gennem generationer er det kun godsets tidligere kokkepige, Betty, som har mestret at fremtrylle familiens elskede julegodter. Men nu skal de lære at gøre hende kunsten efter, for Betty er blevet en moden dame. Velkommen til Godsejernes Jul!

06:25  

Madmagasinet: Julefrokost
Madmagasinet: Julefrokost Det er blevet julefrokosttid! Tina Müller ser nærmere på supermarkedets færdige produkter som fx sild og karrysalat. Og så lærer hun at lave sin helt egen julesnaps. I køkkenet guider Adam Aamann os igennem klassiske juleretter og lover, at alle kan få succes med julefrokosten derhjemme. Det gælder også Tina, som denne gang er gæst i køkkenet.

07:10  

Antikkrejlerne XII (9)
Antikkrejlerne XII (9) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

07:55  

Antikkrejlerne XII (10)
Antikkrejlerne XII (10) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:40  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

08:45  

Hercule Poirot: Huset i Hickory Road
Hercule Poirot: Huset i Hickory Road Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Miss Lemons søster driver et kollegium, der plages af mystiske tyverier. Poirot beslutter sig for at kigge nærmere på sagen og havner i et kapløb med tiden, da tyverierne pludselig bliver til mord.

DR2

01:00  

Den ukuelige minerydder
Den ukuelige minerydder I 2003 beslutter Fakhir, der er gift og far til otte, sig for at tage til Mosul i Irak for at bekæmpe terroren efter Saddam Husseins fald. Da han oplever, hvordan tusinder af mennesker rammes af eksploderende miner, beslutter han sig for at blive minerydder. Med en lommekniv og en bidetang uskadeliggører han tusindvis af miner. Er det hele så forgæves, da Islamisk Stat dukker op, og det hele begynder igen forfra?

02:00  

Kvindelig omskæring
Kvindelig omskæring I to år har den britiske reporter. Cathy Newman, forsøgt at kortlægge omfanget af kvindelig omskæring i Storbritannien. Det skønnes, at omkring 137.000 kvinder og piger har været udsat for lemlæstelse, som indebærer en delvis eller total fjernelse af de ydre kvindelige kønsorganer, og at der hvert år er 20.000 piger, der er i fare for mere eller mindre frivilligt at blive påtvunget en omskæring.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert

01:25  

Immortals
Immortals De græske guder har vundet kampen mod titanerne, men nu truer en ny ondskab deres eksistens. Den magtgale kong Hyperion har erklæret guderne og menneskeheden krig. Han ønsker at befri titanerne og ende gudernes herredømme. Bonden Theseus er guderne og menneskenes eneste håb. Af Zeus bliver han udvalgt til at tage kampen op med den grusomme Hyperion og hans brutale hær. Theseus: Henry Cavill. Kong Hyperion: Mickey Rourke. Fædra: Freida Pinto. Instruktion: Tarsem Singh.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:10  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:20  

Hitler brutale inderkreds - sammenbruddet (10:10)
Hitler brutale inderkreds - sammenbruddet (10:10) I 1945 er de allierede på fremmarch overalt. Tyskland mangler både mænd og brændstof, og drømmen om det nazistiske tusindårsrige smuldrer. Bag propagandaen er inderkredsen en rotterede af misundelse, grådighed og ondskabsfulde magtspil. Gedulgte fredsforhandlinger, salg af jøder og forsøg på at redde de stjålne kunstskatte. Kaos og vanvid hersker i Berlin. Inderkredsen skal nu beslutte, om de vil være loyale over for Føreren eller forsøge at redde deres eget skind.

01:15  

L'attesa (The Wait)
L'attesa (The Wait)

02:55  

Lykke (7:10)
Lykke (7:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke får den helt store mulighed for at sætte karrieren tilbage på skinner, da Niels inviterer hende til at holde oplæg for bestyrelsen om, hvordan SanaFortis får en yngre profil. Men Flemming har vigtigere opgaver til hende. Et video-portræt af fabrikkens rengøringschef, Ulla og hendes ustyrlige Grand Danois-hunde. Lykke kæmper for at nå begge dele, og må undervejs spørge efter piller hos naboen. Maja er ked af, hun har såret Thomas og gør alt for at finde ham. Men Thomas har sovet på gaden og mødt en grønlænder. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Endvidere: Ditte Gråbøl, Bjarne Henriksen, Füsun Eriksen, Therese Glahn, Rita Angela, Claus Bue, Jakob Fauerby, Magnus Bruun, Ado Geera. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

03:50  

Lykke (8:10)
Lykke (8:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Niels forlanger en god historie, der kan rette op på SanaFortis' ramponerede omdømme, så Flemming arrangerer en skovtur for en af områdets plejehjem og sørger for, at TV er til stede og kan bevidne det rørende initiativ. En af de ældre er dog ikke med på spøgen, så det bliver Lykkes opgave at få ham af vejen, før han ødelægger udsendelsen. Thomas er begyndt at lære grønlandsk, og har fået en meget indtagende lærerinde, til Majas voksende irritation. Og Johannes og Jette vender stimulerede hjem fra USA efter at have fået spændende nye bekendtskaber. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt Anders Assing: David Dencik Thomas: Laus Høybye Maja: Mathilde Norholt Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen Flemming: Lars Brygmann Eva: Louise Mieritz Niels: Timm Vladimir Sigurd: Casper Crump Johannes: Søren Pilmark Jette: Bodil Jørgensen Endvidere: Henning Jensen, Bjarne Henriksen, Füsun Eriksen, Tina Gylling Mortensen, Thomas Mørk, Anne-Grethe Bjarup Riis, Rita Angela, Jakob Fauerby m.fl. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

04:45  

Dagens sang: Juletræet med sin pynt
Dagens sang: Juletræet med sin pynt

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud
Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud

08:30  

Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers
Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers Gudstjeneste fra Sct. Peders Kirke i Randers ved sognepræst Kristian Vestergaard. Anden søndag i advent begynder med O kom, o kom, Imanuel, sunget af kirkens Ungdomskor. Fra byens centrum går det opad mod Sct. Peders Kirke, der har ligget på bakken ved det gamle elværk siden 1902. Koncertkor, ungdomskor, gudstjenestekor, børnekor og aspirantkor. Kirken har gennem de sidste mange år været kendt for sine kor, ledet af nu afdøde organist Karsten Blond. I gudstjenesten ledes korene af organist Brian Stenger Poulsen med organist Christian Præstholm, Sct. Mortens kirke ved orglet. Gudstjenesten salmer er, Her kommer, Jesus, dine små (DDS 123), Luk øjne op, o kristenhed (DDS 270), En dag skal Herrens skaberdrømme (DDS 278), Tak og ære være Gud (DDS 780).

DR Ultra

01:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Thunderbirds (3)
Thunderbirds (3) Rumkapløb

06:25  

Thunderbirds (4)
Thunderbirds (4) Min Mine

06:45  

Dybet (1)
Dybet (1)

07:10  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

07:20  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball IV (30)
Gumball IV (30)

08:45  

Gumball IV (31)
Gumball IV (31)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (11)
Den fortryllede karrusel (11) Det er terrier-ting

05:10  

Babar (10)
Babar (10) Det dårlige æg

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

06:00  

Chuggington (23)
Chuggington (23)

06:15  

Morten Skildpadde II (20)
Morten Skildpadde II (20) Mortens store kasse + Morten giver et nap

06:40  

Vitello - napper en kat (2)
Vitello - napper en kat (2) Vitello og Max og Hasse og William kunne godt tænke sig cirka 10 millioner kroner. Så de beslutter sig for at nappe nogens kattekilling og kræve virkelig mange penge for at aflevere den igen ...

06:50  

Inui
Inui

07:00  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Kroatien får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

07:15  

Selmas saga (15)
Selmas saga (15) Selma og Efraim har regnet ud, at Nordenstjerne må mellemlande i Longyear Byen på Svalbard. Skurken kan ikke forestille sig, at vores helte langt fra har givet op. Eller at de har planer om at stjæle Landmålerens bog tilbage....

07:30  

Bamse og Røverbyen
Bamse og Røverbyen Vi følger verdens stærkeste og rareste Bamse, Ole Opfinder og Lille Hopsa på et nyt, spændende eventyr gennem Troldeskoven. Den onde Reinard Ræv har samlet alle skurke i byen for at bortføre Farmor, så Bamse aldrig mere kan få krafthonning. Bamse tøver ikke, og han begiver sig sammen med sine trofaste venner ind i den mørke troldeskov og til røvernes by for at redde Farmor.

08:30  

Heino fikser julen - Julebag (2)
Heino fikser julen - Julebag (2) Man skal altid huske at bage juleknas og det mener Heino at han da totalt er på hjemmebane i. Men er han nu også det?

08:45  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5) Kasper og Sofie lærer trafikregler

 
DR1

10:30  

En ny begyndelse V (7:12)
En ny begyndelse V (7:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

11:25  

Skiskydning efterår 2018
Skiskydning efterår 2018

DR2

09:00  

Tidens tegn
Tidens tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:50  

En dansker redder verden - Bjarne Ussing (5:6)
En dansker redder verden - Bjarne Ussing (5:6) Dansk dokumentarserie, 2015 Bjarne Ussings livsmission er at redde ofrene for de mange landminer i det borgerkrigshærgede Myanmar. Men det er ikke en let opgave, og Bjarne møder modstand hos militærregeringen, der ikke vil lade ham fjerne minerne. Alligevel begiver han sig ud på en farlig rejse, hvor målet er hans elskede projekt: En proteselastbil, der kan lave kunstige ben ude i landsbyerne, hvor mineofrene bor. I denne programserie følger vi en række danske ildsjæle, der tager ud i verden for at gøre en forskel.

10:20  

Tøj der er værd at dø for!
Tøj der er værd at dø for! Sidste år mistede 1.129 arbejdere livet, da en fabriksbygning i Bangladesh kollapsede i den værste katastrofe i beklædningsindustriens historie. Vidner fortæller om tragedien, men også hvordan modebranchen har ændret livet for kvinder i Bangladesh. Om det moralske dilemma i en industri, der på den ene side har løftet millioner ud af ekstrem fattigdom, men samtidig udsat dem for forhold, der med vestlige øjne synes rystende. Og de overlevende? De er på vej til lignende job i lige så faldefærdige fabrikker!

11:20  

Howard - forsvarsadvokat i New York (3:4)
Howard - forsvarsadvokat i New York (3:4) Howard har påtaget sig forsvaret for en barnemorder, the 'Brooklyn Ripper', og det er ikke populært. Ofrene kæmper for retfærdighed, og i pressens øjne er manden allerede kendt skyldig. Under mottoet 'at vinde er ikke alting - det er den eneste ting!' gør den excentriske og farverige advokat, Howard Greenberg, fra sit kontor i Brooklyn alt for at holde sine klienter ude af fængslet. Til hjælp har han sin skrappe kone, Marie, der både er hans største støtte og hans mest indædte modstander, og advokatfuldmægtigen Jonathen.

DR3

10:45  

Hajen - havets farligste rovdyr (1:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (1:2) Er du bidt af hajer? Dyk med ned under bølgerne, og kom helt tæt på en række af verdenshavenes forskellige hajarter. Undervejs bliver vi klogere på, hvad der gør hajer til havets farligste rovdyr og får indsigt i de mange arters vidt forskellige levevis.

11:40  

Hajen - havets farligste rovdyr (2:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (2:2) De fleste opfatter hajer som aggressive dræbere. Men hajer er langt mere alsidige end deres rygte. De har regler for socialt samspil, komplicerede parringsritualer, overraskende måder at opfostre unger på, utrolige navigationsevner, og så skaber de helt uventede alliancer med andre dyr og mennesker.

DR K

09:20  

Gæt og grimasser (2:15)
Gæt og grimasser (2:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Holger Juul Hansen. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992.

09:55  

Gæt og grimasser (3:15)
Gæt og grimasser (3:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

10:30  

Den gode, den onde og den Virk'li sjove
Den gode, den onde og den Virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Ditte Gråbøl, Niels Olsen, Kurt Ravn, Peter Schrøder og Kai Løvring. Sendt første gang 1990.

11:05  

24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 31.10.10

11:35  

24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival
24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival Den 30. juni 2000 blev publikumspresset for stort på Roskilde Festivals Orange Scene under en koncert med bandet Pearl Jam. Otte unge mænd blev klemt ihjel, og en døde senere af sine kvæstelser. Gennem deres venner og familie fortæller "24 timer vi aldrig glemmer" historien om to af ofrene - og deres sidste dag i livet.. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Krokodillebanden vender tilbage
Krokodillebanden vender tilbage Sommerferie, romantik og et nyt sejt hovedkvarter i byens nedlagte mine, det hele kører på skinner for Krokodillebanden. Inden længe begynder der dog at ske mystiske uheld på den lokale fabrik, som truer med at lukke den. Lukker fabrikken vil Ollies og Marias forældre miste deres job, og familien vil være tvunget til at flytte. Flytter Ollie og Maria er det enden på Krokodillebanden. Så banden sætter sig for at undersøge sagen, og som sædvanlig indebærer det hårrejsende stunts og hemmeligt detektivarbejde.

11:30  

Sam & Cat II (1)
Sam & Cat II (1) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

11:50  

Sam & Cat II (2)
Sam & Cat II (2) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

09:00  

Selmas saga (9)
Selmas saga (9) Efraim undersøger kortet til Julemandens Rige og indser, at det endnu ikke er komplet. Det er ligesom om, at Landmålerens bog stadig gemmer på mange hemmeligheder. Hvordan skal de få den til at afsløre det hele?

09:15  

Selmas saga (10)
Selmas saga (10) Efraim og Selma har mellemlandet på Greven af Gruus' herregård. Men hvad skal de gøre for at få adgang til sølvamuletterne, som er nøglen til Landmålerens bog?

09:25  

Selmas saga (11)
Selmas saga (11) Efraims ungdomskærlighed, Valborg, tror ikke på historien om, at de har brug for hendes sølvsmykke, for at kunne komme til Julemandens Rige. Endnu mindre tror hun på, at en mystisk nisse prøver at stjæle amuletten...

09:40  

Selmas saga (12)
Selmas saga (12) Nu da Landmålerens bog er låst op, kan Selma og Efraim rejse direkte til Julemandens Rige. Men så bliver de mødt af en ubehagelig overraskelse - en konkurrende ekspedition er lige i hælene på dem!

09:55  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet II (7)
Flaskepost fra Stillehavet II (7) Store bølger Det er ikke det bare sjov at sejle igennem store bølger over store have. Hvordan er det at blive søsyg? Nogen på båden må tage en vigtig beslutning. Vi sejler videre mod Tikopia

10:20  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

10:35  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

10:50  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:35  

F for Får (29)
F for Får (29) Fårrygende animation fra Aardman

11:40  

Op og Hop II (5)
Op og Hop II (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver skiferiegymnastik.

11:50  

Ramasjang Mysteriet III (2)
Ramasjang Mysteriet III (2) Hvor er Siljas kat? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:15  

Tre mænd og en baby
Tre mænd og en baby Tre ungkarle deler lejlighed og det søde liv i New York. Men en dag bærer Jacks utrættelige pigejagt frugt, og en ung pige flytter ind. Meget ung. I første omgang er det Peter og Michael, der kommer til at tage sig af den lille, men heller ikke Jack skal skånes for babygylp, bleskift og andre af faderskabets velsignelser. Peter Mitchell: Tom Selleck. Michael Kellam: Steve Guttenberg. Jack Holden: Ted Danson. Instruktion: Leonard Nimoy.

13:55  

Jul med Price og Blomsterberg (1:4)
Jul med Price og Blomsterberg (1:4) Konditor Mette Blomsterberg og madelsker James Price indtager igen historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med gryder, potter, pander - og udsigt til jul. I dag inviterer James Frankrig indenfor, når han laver Escalope fra Normandiet, med æbler og fondantkartofler - og sovs naturligvis - intet mad uden sovs. Eneste lille problem for James er, at retten er meget, meget brun og farveløs. Han synes selv, han har en idé til at give den mere farve - men er nervøs for om Mette er med på idéen... Mette inviterer blodgrapefrugter ned i små hjemmelavede kanelkræmmerhuse med flødeskum. Grapefrugterne forvandles til klar marmelade med masser af vanilje, inden James nænsomt putter dem ned i kræmmerhusene. www.dr.dk/priceogblomsterberg

14:20  

Julen tur/retur - julemad
Julen tur/retur - julemad Op til jul er DR dykket ned i det store arkiv og fundet en skattekiste af mindeværdige juleklip fra DR's programmer. Det er der kommet en programserie på 3 afsnit ud af under titlen "Julen tur/retur". 1.afsnit handler om julemad gennem tiderne. Vi skal bl.a. med ud på en gård anno 1958. Vi skal se klip fra halvfjerdserne, firserne og halvfemserne og til sidst selvfølgelig være i selskab med brødrene Price, der afslører en stor jule familie hemmelighed.

14:40  

Skiskydning efterår 2018
Skiskydning efterår 2018

DR2

12:05  

Facebooks dilemma (1:2)
Facebooks dilemma (1:2) Marc Zuckerbergs drøm var med Facebook at skabe en 'åben og forbundet' verden. Det lyder smukt, men måske også en smule naivt. Især da firmaet selv blev så forhippet på at vokse sig store og stærke ved at høste og kapitalisere på brugernes data, at både grundlæggeren og hans nærmeste medarbejdere overhørte alle advarsler om brud på privatlivets fred og trusler mod demokratiet.

13:00  

Facebooks dilemma (2:2)
Facebooks dilemma (2:2) Marc Zuckerbergs drøm var med Facebook at skabe en 'åben og forbundet' verden. Det lyder smukt, men måske også en smule naivt. Især da firmaet selv blev så forhippet på at vokse sig store og stærke ved at høste og kapitalisere på brugernes data, at både grundlæggeren og hans nærmeste medarbejdere overhørte alle advarsler om brud på privatlivets fred og trusler mod demokratiet.

13:55  

True Story
True Story Christian Longo er anklaget for at have dræbt sin kone og sine børn. Mens han var på flugt, udgav han sig for at være den kendte journalist Michael Finkel. Finkel har netop mistet sit job efter en lidt for kreativ avisartikel. Nu øjner han en chance for at få sin karriere tilbage på sporet. Longo ønsker at fortælle sin side af historien. Han hævder, at han er uskyldig, men kan Finkel stole på ham? Michael Finkel: Jonah Hill. Christian Longo: James Franco. Jill Barker: Felicity Jones. Instruktion: Rupert Goold.

DR3

12:30  

Hajen under overfladen
Hajen under overfladen Hajer opfattes af mange som dumme og brutale dræbermaskiner. Men virkeligheden er en anden. Hajer er intelligente, er selskabeligt anlagt og har nogle af naturens skarpeste sanser. Tag med et hold forskere dybt ned under havets overflade og blive klogere på de fascinerende hajer.

13:20  

Hajen bag gabet
Hajen bag gabet I to år har et internationalt kamerahold rejst verden rundt for at filme hajer, som de aldrig er blevet filmet før. Målet har været at lave verdens flotteste serie om hajer. Fotograferne har været helt tæt på de store rovdyr, og undervejs gik op for dem, at hajerne ikke fortjener deres dårlige ry. Hajer er så meget andet end et stort gab.

14:10  

Ekstreme præstationer: MMA
Ekstreme præstationer: MMA Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. På bare to uger skal han her træne sin krop op til kampsport i form af en vaskeægte MMA-kamp!

DR K

12:25  

Hund og hund imellem
Hund og hund imellem Vov'et quiz med Poul Thomsen. Kamphanerne er den flatcoatede retriever Skipper fra Ribe imod "løvehunden" Balue fra Karlslunde. Hundefamilierne dyster på spørgsmål i studiet, hvor Elin Reimer er dommer, og Monrad og Rislund kommer med deres venlige og elskværdige kommentarer, når de følger hundenes anstrengelser på agilitybanen. Sendt første gang 1995

12:55  

Mor er major (1:6) Til lykke til lykke
Mor er major (1:6) Til lykke til lykke En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til. Oberst Løves verdensbillede ændres drastisk, da han en morgen får besked om, at kaptajn K. E. Andersen er udnævnt til major. Også i majorens familie sætter udnævnelsen sig spor. Sendt første gang 1985

13:25  

Mor er major (2:6) Et lærestykke
Mor er major (2:6) Et lærestykke En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til. En oberst og en skoleinspektør søger på forskellig måde at true freden hos familien Andersen. Sendt første gang 1985

13:55  

Mor er major (3:6) En varm dag
Mor er major (3:6) En varm dag En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til da mor bliver major. Dagen for majorens afrejse til Ringby er kommet. Oberst Løve og frue indfinder sig hos familien Andersen, men bliver vidne til noget, der slet ikke ligner livet i et militærhjem. Sendt første gang 1985

14:20  

Mor er major (4:6) På flere fronter
Mor er major (4:6) På flere fronter En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til. Karen gør sin entre på Ringby kaserne, mens Jesper besnakkes af fru Vandret til at holde en større fest. Festlighederne får dog en uventet afslutning. Sendt første gang 1985

14:55  

Mor er major (5:6) Krigsstien
Mor er major (5:6) Krigsstien En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til. To autoriteter, skoleinspektøren og obersten, udkæmper drabelige slag. Det er dog Karen, som i sidste ende skal sætte brikkerne på plads. Sendt første gang 1985

DR Ultra

12:15  

Sam & Cat II (3)
Sam & Cat II (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:35  

Sam & Cat II (4)
Sam & Cat II (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

12:55  

Sam & Cat II (5)
Sam & Cat II (5) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:20  

Sam & Cat II (6)
Sam & Cat II (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

13:40  

Sam & Cat II (7)
Sam & Cat II (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:05  

Sam & Cat II (8)
Sam & Cat II (8) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:25  

Sam & Cat II (9)
Sam & Cat II (9) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

14:50  

Sam & Cat II (10)
Sam & Cat II (10) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

DR Ramasjang

12:20  

Heino fikser alt - Kostumet (5)
Heino fikser alt - Kostumet (5) Heino rykker ud til Sonja, da hun skal have syet et kostume. Men kan en handyman som Heino virkelig finde ud af at sy?

12:30  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (2)
Rosa fra Rouladegade III (2) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

13:25  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:45  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:35  

Kika og Bob
Kika og Bob Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:45  

Den lille prinsesse (35)
Den lille prinsesse (35) Generalen har en hemmelighed, som den lille prinsesse får den at vide. Hun lover at holde på den, men det er ikke så let, når alle andre presser hende for at afsløre den.

DR1

15:30  

Jul - med Timm, Markus og Katrine (2:3)
Jul - med Timm, Markus og Katrine (2:3) Bagedystdommer Katrine Foged Thomsen sørger for masser af julestemning ved at tage sin meddommer Markus Grigo og vært Timm Vladimir med til Dollerup Mølle, hvor Katrine voksede op. Her vil hun fælde juletræ, lave julepynt og vise sine bagedystvenner, hvordan man pynter krydderkager. Timm overrasker de to andre med porchetta, og Markus giver sit bud på en rødkålssalat.

16:15  

Gintberg på Kanten - Frelsens Hær (7:7)
Gintberg på Kanten - Frelsens Hær (7:7) Jan Gintberg besøger i dette afsnit Frelsens Hær, der under sloganet "Blod & Ild" har erklæret krig mod social uretfærdighed og personlig synd, men det viser sig, at de i virkelig slet ikke er så krigsgale, som de umiddelbart lyder. På gågaden i Sønderborg synger Jan frelsende salmer i selskab med det lokale korps for at indsamle penge til Frelsens Hærs hjælpearbejde. Og så møder han Jette fra genbrugsbutikken ReDesign, der bekræfter, at man sagtens kan sy en gammel læderjakke om til en såkaldt "numsetaske".

16:45  

En sang fra hjertet (8:8)
En sang fra hjertet (8:8) Malene er adopteret, og derfor vil hun gerne takke sine forældre for det liv, de har givet hende her i Danmark. Martins hustru kæmper med psykisk sygdom, men hun skal vide, at han elsker hende præcis som hun er. Guldstrengene har en musiklærer, der fortjener en helt særlig ros. Lasses bedstemor betyder hele verden for ham, så efter en hård tid, har hun fortjent en hyldest.

17:30  

Hvem var det nu vi var
Hvem var det nu vi var Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en dyst på viden i udvalgte emner. Hvem ved mest, og hvem er hurtigst på piverten, når Jacob Riising byder velkommen til en ny sæson af Hvem var det nu vi var?

DR2

15:30  

Temalørdag: Når vores forældre bliver vores børn
Temalørdag: Når vores forældre bliver vores børn

15:31  

Temalørdag: Gang i de gamle!
Temalørdag: Gang i de gamle! Det er aldrig for sent - og man bliver aldrig for gammel - til at gøre sine drømme til virkelighed. Vi møder en gruppe kappelystne og ambitiøse atleter, der alle er over 90 år gamle, der kæmper for verdensmesterskabet for pensionister. Charles Eugster på 97 har adskillige verdensrekoder i løb, men har nu kastet sig over længdespring, mens den 91-årige Dalbir Singh stræber efter en guldmedalje i 100 meter sprint.

16:29  

Temalørdag: Når mine forældre bliver gamle
Temalørdag: Når mine forældre bliver gamle Hvad gør vi, når vores forældre bliver gamle og har brug for hjælp på alle tidspunkter? Det er ikke nemt at jonglere karriere og børn samtidig med, at man har en syg eller svag forælder. Den situation står mange danskere i. Den dårlige samvittighed er ofte en tro følgesvend og 6 ud af 10 voksne med plejekrævende forældre oplever stress. I aftenens temalørdag skal vi møde tre danske familier, som tackler alderdom, sygdom og boformer på vidt forskellige måder. Men fælles for dem alle, så har de taget nogle aktive valg tidligt, for at forberede sig på den dag at positionerne i familien skifter - den dag vores forældre bliver vores børn.

17:29  

Temalørdag: Den sidste dans
Temalørdag: Den sidste dans Dansk dokumentar fra 2016 Finn og Iris Ytting befinder sig i deres livs efterår. De drømte om at nyde alderdommen sammen efter et langt og lykkeligt ægteskab, men Finn rammes af demens som 65-årig, og det sætter kærligheden på en hård prøve. Efter 7 år må Iris indse at hun ikke længere kan passe Finn der hjemme og må sende ham på plejehjem. Det er en rørende kærlighedshistorie, om dansen de havde sammen. Sorgen og følelsen af skilsmisse, som opstår når man må tage det svære valg at sender sin ægtefælle på plejehjem. Sendt første gang 21.09.2016

DR3

15:00  

Kommer Sigmund i helvede? (1:2)
Kommer Sigmund i helvede? (1:2) Sigmund er bange for Gud og skammer sig over at være homo. Sigmunds kristne opvækst i Vestjylland har plantet en frygt og en skam i ham, som han nu vil forsøge at slippe af med. Derfor flytter han til København, hvor han endelig kan udforske det liv, han altid har drømt om. Han skal for første gang opleve Copenhagen Pride, hvor han ovenikøbet skal åbne med et stort show. Desværre går dagen ikke helt som forventet.

15:30  

Jomfruernes klub (6:6)
Jomfruernes klub (6:6) Kasper, der ikke længere er jomfru, sætter sig for at bruge sin energi på noget helt nyt. Nicolaj skal endelig på sit livs første date. Han bliver meget overrasket, da han finder ud af, at de har langt mere tilfælles end han lige regnede med. Samtidig tager Joachim til koncert, og ender helt uventet aftenen på en meget intim måde.

16:00  

Mere voksen end Bjerrehuus (3:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (3:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

16:30  

Hunkøn (5:6)
Hunkøn (5:6) Hvordan finder man ud af, hvilken type pige eller kvinde man vil være, når man har levet det meste af sit liv som det modsatte køn? Fem vidt forskellige kvinder viser, at køn ikke bare sidder mellem benene, og det at være hunkøn er svært at definere og sætte i bås. De har et helt særligt indblik i, hvordan verden ser på en, når man er enten en dreng eller en pige. Men der er ikke kun én opskrift på at blive kvindelig, og de kæmper alle med at finde deres egen version.

17:00  

The Good Guy
The Good Guy Newyorkeren Beth falder med et brag for det unge Wall Street-hotshot Tommy. Men netop som Beths liv kører på skinner, møder hun Tommys følsomme, flotte kollega Daniel. Har hun sat sine penge på den rigtige fyr? Tommy: Scott Porter. Beth: Alexis Bledel. Daniel: Bryan Greenberg. Instruktion: Julio DePietro.

DR K

15:25  

Mor er major (6:6) Kvindens plads
Mor er major (6:6) Kvindens plads En lystig historie i seks dele om en lille familie, der får nok at se til. Fru Larsen tager sin situation op til overvejelse og drager drastiske konklusioner. Sendt første gang 1985

15:55  

aHA!
aHA! Mød Casper Christensen, Lars Hjortshøj, Iben Hjejle og Sofie Stougaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1996. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 15.2.03

16:45  

aHA!
aHA! Mød Søren Østergaard, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Torben Zeller i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1980. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

17:30  

Dansen med Regitze
Dansen med Regitze Det umage ægtepar Karl Aage og Regitze, der har haft mange gode, følelsesbevægede år sammen, inviterer til deres årlige havefest i kolonihavehuset. Under festen passerer parrets rige hverdagsliv revy for Karl Aage, deres oplevelser med venner og familie, børnenes opvækst og de fælles glæder og sorger. Men nu er Regitze syg, og Karl Aage står over for sit livs største udfordring. Ghita Nørby og Frits Helmuth modtog begge en Bodil for deres stærke samspil. Karl Aage: Frits Helmuth. Regitze: Ghita Nørby. Børge: Henning Moritzen. Regitze som ung: Rikke Bendsen. Karl Aage som ung: Mikael Helmuth. Børge som ung: Michael Moritzen. Ilse: Anne Werner Thomsen. Rikard: Henning Ditlev. Annie: Birgit Sadolin. Regines mor: Kirsten Rolffes. Instruktion: Kaspar Rostrup. Manuskript: Kaspar Rostrup efter Martha Christensens roman.

DR Ultra

15:10  

Gumball 5 (13)
Gumball 5 (13)

15:35  

Gumball 5 (14)
Gumball 5 (14)

15:55  

Gumball 5 (15)
Gumball 5 (15)

16:15  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

16:25  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

16:40  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

16:50  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

17:00  

Oleg og krigen
Oleg og krigen

17:40  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

17:50  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

DR Ramasjang

15:00  

Rita og Krokodille - Fisketuren
Rita og Krokodille - Fisketuren Rita og Krokodille skal ud og fiske. Rita belærer Krokodille om hvordan man fisker. Men ved søen er det Krokodille, der fanger alle fisk, selv om han har det gamle fiskenet. Rita bytter net med ham, men det hjælper ikke. Men Rita SKAL fange en fisk og til sidst fanger hun en kæmpe fisk. Så bliver det fisk til middag! Ritas kæmpe fisk, og Krokodilles mange fisk.

15:05  

Gurli Gris II (10)
Gurli Gris II (10) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:10  

Vitello - vil gerne have en far (3)
Vitello - vil gerne have en far (3) Vitello kender ikke sin far og det er jo irriterende, når nu alle andre har fædre. Så Vitello kommer til at sige til Max og Hasse at han skam har en far og at de nok skal få ham at se lige om lidt ...

15:15  

Pyjamasheltene (39)
Pyjamasheltene (39)

15:30  

Ridderprinsessen Nella (11)
Ridderprinsessen Nella (11)

15:50  

Dora udforskeren (14)
Dora udforskeren (14)

16:15  

Paw Patrol III (16)
Paw Patrol III (16)

16:40  

Pingu
Pingu

16:45  

Rasmus Klump
Rasmus Klump

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:01  

Selmas saga (15)
Selmas saga (15) Selma og Efraim har regnet ud, at Nordenstjerne må mellemlande i Longyear Byen på Svalbard. Skurken kan ikke forestille sig, at vores helte langt fra har givet op. Eller at de har planer om at stjæle Landmålerens bog tilbage....

17:15  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:20  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Kroatien får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

17:35  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:40  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

17:55  

Albi
Albi Albi vil flyve

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Det søde liv - jul (3:4)
Det søde liv - jul (3:4) I december bager Mette Blomsterberg julekager og laver julegodter, så englene synger. Mette viser dig, hvordan du laver hendes egne julefavoritter hjemme i dit eget køkken. Rammen om Det søde livs juleprogrammer er det smukke Rosenholm Slot, hvor en pyntet riddersal bliver fyldt med duften af julebag. I aften får du Blomsterbergs vaniljekranse, krydderkager med glasur og lun æblekage.

19:30  

Theo & Den Magiske Talisman (15:24)
Theo & Den Magiske Talisman (15:24) Theo er glad for, at Harald er tilbage, men Simone er ked af det, for hun har stadigvæk ikke mødt sine forældre. Theo og Simone skændes over, at Theo ikke holder hvad han lover. Hvad sker der med MC? Har det noget at gøre med Theos skobytteri? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:50  

Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (7:11)
Hjalte og Tjelles Super Giga Fede Juleshow (7:11) Julemandens humør er i bund, så han sender sine to nisser Hjalte og Tjelle afsted for at hjælpe sig med at få det gode humør tilbage. Noget, der gør ham glad, er julesang, men de to nisser ender med at dyste om, hvem der kan synge højest, mens de går rundt om juletræet. Til slut overlader de sangen til Ole Kibsgaard og hans band, mens de danser til.

20:00  

Selfistan (3)
Selfistan (3) Søs og Kirsten lader danskerne tage selfies i en skiftende tidsalder.

20:30  

Julehilsen til Grønland 2018
Julehilsen til Grønland 2018 : I år sendes det traditionsrige "Julehilsen til Grønland" fra DR Koncerthusets Studie 2. Udover de rørende hilsner til og fra Grønland, vil værten Timm Vladimir byde på både ny og gammel grønlandsk musik i form af "Small Time Giants", Frederik Elsner og Aavaat-koret og i år har vi været i det smukke Sydgrønland for at samle historier og hilsner ind. Det er 86 år siden DR sendte julehilsner nordpå for første gang - først på radio fra 1932, og siden 1985 også på TV.

DR2

18:00  

Jul i højhuset (2:3)
Jul i højhuset (2:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. På den årlige generalforsamling er der kampvalg til bestyrelsen, og julefrokosten skal også forberedes og afholdes, så der er fuld gang i højhuset.

18:30  

Peitersen og de store oceaner (2:4)
Peitersen og de store oceaner (2:4) Jens og Dorthes båd må en tur på værft. Erik flyver til Sumatra og besøger Banda Aceh, der blev hårdt ramt af tsunamikatastrofen i 2004. Og Jens og Dorte kan fortælle om et møde med pirater. På nærmeste hold oplever de forskellige steder og mennesker, der kæmper med og imod naturens kræfter - og en jordklode under konstant forandring.

19:00  

Mad på hjernen
Mad på hjernen Lægen Michael Mosley og etnobotanisten James Wong afslører fysikken, kemien og biologien bag vores mad og fortæller helt ned på molekyleniveau, hvordan denne kemi fungerer som brændstof for kroppen. Denne gang om virkningen på hjernen, som i forhold til energi er kroppens mest krævende organ. Det er den grådighed, der får os til at længes efter fedt, fedt og atter fedt.

20:00  

Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten
Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten

20:01  

Temalørdag: Superhjerner med Peter Lund Madsen
Temalørdag: Superhjerner med Peter Lund Madsen Carsten Rasmussen faldt for halvandet år siden om, fordi han var stresset. Hans krop sagde lige pludselig fra over for en alt for presset hverdag. Hjerneeksperten og tv-manden Peter Lund Madsen besøger Carsten for at opklare hvad der gav ham stress - og give gode råd til en stressfri hverdag. I serien Superhjerner møder Peter Lund Madsen tre danskere, der har betalt prisen for at presse deres hjerne for hårdt. Hans budskab er klart: Husk at give hjernen nogle pauser.

20:30  

Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten
Temalørdag: Stå af hamsterhjulet - med penge nok til resten Hvem vil ikke gerne være millionær - og selv bestemme over sin tid? Forlade hamsterhjulet og gå tidlig på pension. Jacob, en dansk astrofysiker, har fundet en opskrift. Han viser, hvordan helt almindelige lønmodtagere kan blive finansielt uafhængige og pensionere sig selv - midt i livet. Jacob har tusindevis af fans, der gør ham kunsten efter: De sparer, de investerer og sætter sig selv fri - længe inden pensionsalderen. I denne temalørdag er de klar til at dele deres opskrift - med alle os andre.

DR3

18:25  

James Camerons historie om science fiction (5:6)
James Camerons historie om science fiction (5:6) Megen science fiction handler om ny teknologi. Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, George Lucas og andre forsøger at besvare det store spørgsmål: Vil alle de kloge maskiner, som science fiction-forfatterne har forudset redde menneskeheden eller vil det føre til vores undergang?

19:10  

DR3 Dok: Ung og hjemløs
DR3 Dok: Ung og hjemløs I ni måneder fulgte den britiske journalist Stacey Dooley fire unge hjemløse i deres kamp for en tålelig hverdag. Et svimlende antal teenagere står uden et sted at bo og søger ly i natbusser, venners sofaer eller - hvis de er heldige - et herberg. Mange er blevet smidt ud af deres forældre, mens andre er flygtet hjemmefra efter misbrug. Hjælpeorganisationer skønner, at op mod 103.000 unge er hjemløse eller i fare for at blive det i Storbritannien.

20:05  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show

DR K

18:55  

Huset på Christianshavn (15)
Huset på Christianshavn (15) "En bjørnetjeneste" Da dyrehandler Clausen udvider sin dyrebestand med en vaskebjørn, bliver han og Larsen involveret i en tyveriaffære. Personerne: Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Ejnar Federspiel, Gunnar Lemvigh og Karl Stegger. Manuskript: Johannes Møllehave. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 4. december 1971.

19:20  

Huset på Christianshavn (16)
Huset på Christianshavn (16) "Panikalderen" "Kondi-tiden" og misforståelser er ved at vælte Egons og Karlas ægteskab. Personerne: Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Fru Clausen: Lis Løwert. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Holger Juul Hansen. Manuskript: Lise Sørensen. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 11.dec.1971.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Blomstre som en rosengård".

19:56  

Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud
Dagens sang: Julen har bragt velsignet bud

20:00  

Portræt af Otto Leisner: OTTO - fortalt af Otto
Portræt af Otto Leisner: OTTO - fortalt af Otto Otto Leisner er alle tiders største danske tv-vært. Ikke alene medvirkede han i hundredevis af programmer som studievært - han tog sig også tid til at fortælle om sit liv og sit livsværk i en række interviews. Det er disse interviews, der er materialet for dette portræt. Otto er dermed tilbage i værtsrollen.

20:30  

Kvartetten
Kvartetten Beecham House runger af musik og sang. Det flotte herresæde er nemlig hjem for pensionerede musikere - deriblandt vennerne Reggie, Wilf og Cissy. Da huset får en ny beboer, venter der trioen et chok. Den nyankomne er nemlig ingen ringere end deres gamle partner, Jean. Sammen havde de en kendt kvartet, men den gik i opløsning, da Jean blev solist - og det samme gjorde Jean og Reggies ægteskab. Er det sandt, at tiden læger alle sår? Jean: Maggie Smith. Reggie: Tom Courtenay. Wilf: Billy Connolly. Instruktion: Dustin Hoffman.

DR Ultra

18:00  

Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4)
Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Lui og Elliot mod Mika og Tobias, drengene bag kæmpehittet "Ikke mere mælk". Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 4, sæson 4.

18:30  

Sofie Linde Show II (3) - Citybois
Sofie Linde Show II (3) - Citybois I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af ingen ringere end Citybois. De inviterer Sofie med til en helt særlig dansetime - og hjælper hende også med at arrangere den perfekte fan fiction-fødselsdag med rød sodavand, lagkage og kysselæber. Stjernereporter Bubber er her også, og i dag hjælper han alle de mange rasende rødhårede af med temperamentet. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

19:00  

Theo & Den Magiske Talisman (14:24)
Theo & Den Magiske Talisman (14:24) Theo har en plan, men hvad er det, han er ved at rode sig ud i? Hvad har han tænkt sig at gøre med MCs sko? Og kan man mon bare lave om på naturens orden, uden der går uorden i alting? Theo: Kian Lawson-Khalili Simone: Safina Coster-Waldau Harald: Bjarne Henriksen Hovedforfattere: Trine Piil & Peter Gornstein Instruktør (24 afsnit): Peter Gornstein

19:20  

Theo & det magiske Talkshow
Theo & det magiske Talkshow

19:30  

Riisings flotte talkshow II (5)
Riisings flotte talkshow II (5) Den altid flotte og veloplagte Jacob Riising har inviteret to gæster af den absolut flotteste slags, nemlig komikeren Uffe Holm og skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke, på besøg i sit talkshow. Uffe fortæller om at have Tourettes syndrom, som af og til får ham til at gøre ting, han ikke selv kan styre. Sofie forklarer, hvordan man kysser på film, og Jacob forsøger at få et kys af hende. Da de to gæster ikke bare er flotte, men også begge er habile golfspillere, sætter Jacob mere end 500 flødeboller på højkant i en hæsblæsende golfkonkurrence. Spørgsmålet er bare, om det er gæsterne eller publikum, der vinder.

20:00  

Theo & det magiske Talkshow
Theo & det magiske Talkshow

20:10  

Klassens perfekte Jul
Klassens perfekte Jul Den søde juletid har ramt Klassen, men intet er, som det plejer. Magnus gik nemlig på en anden skole sidste jul, og han føler sig udenfor klassens fællesskab og alle deres traditioner. Da han kommer til at ødelægge klassens årlige juletur, bliver vennerne sure og fryser ham ude. Hans eneste håb for at gøre alt godt igen er til en konkurrence, hvor klassen kan vinde den perfekte VIP-juletur på et slot. Men bedst som alle forsøger at stå sammen for at vinde, dukker en anonym nisse op, som via afpresning, hån og løgn vil forhindre Magnus og klassen i at vinde konkurrencen. Nu går jagten ind for at afsløre gerningsmanden, så børnene sammen kan opleve klassens perfekte jul.

20:20  

Galaksekrigerne
Galaksekrigerne

20:25  

Gysensten Slot
Gysensten Slot Som om Stephans forældres konstante skævheder ikke var nok, afslører hans mor, at de skal sende ham på kostskole i håb om at forbedre hans karakterer. Men drengene på Gysensten Slot viser sig langt fra være lærerens kæledægger. Stephan bliver optaget i et hemmeligt broderskab. Det er her alt det sjove på kostskolen begynder, da drengene er i krig med pigerne fra den nærliggende Rosenfels kostskole. Mens pigerne tager hævn på "Shiveries", planlægger drengene deres næste prank. Hvad de endnu ikke ved er, at de alle sammen skal være med til fejringen af slottet. En katastrofe ... eller måske ikke?

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (29)
F for Får (29) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (13)
Lille Roy (13) Team O'Brien

18:30  

Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8)
Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8) Signe ønsker sig et husdyr. Det hører med til en rigtig familie, synes hun. Bruno er helt uenig! Men hvis det endelig skulle være, så en dinosaur! De spørger professor Bjørnehøj om hjælp, men hans råd er ikke helt klart, så i stedet ringer de efter deres gode ven, Sebastian. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Sebastian Klein. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

18:55  

Tre venner (7)
Tre venner (7) De tre venner er på vej til legepladsen. På vejen møder de en skummel hund.

19:00  

Wild Kratts (25)
Wild Kratts (25)

19:20  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet

19:45  

Yakari IV (9)
Yakari IV (9)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

Kriminalkommissær Barnaby XIV (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIV (3) "Ekkoer af de døde". En ung kvinde klædt som brud findes druknet i et badekar, og det bliver langt fra det sidste mord med et bryllupstema, som Barnaby og Jones må opklare. Samtidig bliver det en sag, der fører makkerparret vidt omkring - blandt andet til et æselrefugium, en veteranjernbane og en pub bestyret af en eksstrømer og en tidligere bordelmutter. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Nicholas Laughland.

23:00  

Brokenwood Mysteries s.5 eps.1-4
Brokenwood Mysteries s.5 eps.1-4

DR2

21:25  

Temalørdag: Stå af ræset
Temalørdag: Stå af ræset Dansk dokumentar fra 2013 Næst efter ondt i ryggen er stress folkesygdom nr. 1 i Danmark. Men hvad sker der, hvis du siger nej til stressen og vælger at "stå af ræset"? I dette program møder vi kendte og ukendte danskere der er stået af ræset. Mød familien der er flyttet langt ind i skoven for at leve et primitivt liv helt uden stress - men også uden indlagt vand, centralvarme og varmt bad. Mød Thomas Hermann, Henriette Zobel og Anja Stensig der alle måtte ændre deres liv totalt efter angstanfald og sammenbrud. Og mød skolelæreren Pernille der blev sygemeldt med stress og tager to uger til København for at gøre noget ved problemet. Sendt første gang 31.08.2013

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Bevæbnede børn i USA
Bevæbnede børn i USA Hver dag dør ni børn i USA af skudsår. Nogle bliver dræbt i voldsomme masseskyderier, som får stor medieomtale. De fleste dør i tragiske ulykker i hjem med mange tilgængelige våben. Mange børn får våben i gave til jul eller fødselsdag. Man kan i dag købe haglgeværer og stormgeværer designet til børn for mindre end 100 dollar. Den magtfulde våbenlobby opfordrer folk til at bevæbne sig selv. Men skal retten til at bære våben også gælde for børn?

DR3

21:00  

Jurassic Park III
Jurassic Park III For otte år siden var palæontologen Alan Grant nær endt som dinosaur-snack. Siden har han svoret at holde sig langt væk fra de forslugne kæmpedyr. Men Grant kan ikke holde sit løfte. Ægteparret Paul og Amanda Kirby lokker ham nemlig med til dinosaur-øen Isla Sorna - og snart får Grant igen lejlighed til at studere dinoer på lige lovlig tæt hold. Alan Grant: Sam Neill. Paul Kirby: William H. Macy. Amanda Kirby: Téa Leoni. Instruktion: Joe Johnston.

22:30  

Batman Begins
Batman Begins Bruce Waynes forældre bliver skudt for øjnene af den lille dreng. Mange år senere er Bruce på jagt efter en måde, hvorpå han kan kæmpe for retfærdighed. I et asiatisk fængsel møder han den gådefulde Ducard, der lærer ham kampsport og selvdisciplin. Og da Bruce opdager en hule under sit palæ i hjembyen Gotham og møder den iderige opfinder Lucius Fox, har byens skurke snart fået en ny, maskeret fjende - Batman! Bruce Wayne/Batman: Christian Bale. Alfred: Michael Caine. Ducard: Liam Neeson. Lucius Fox: Morgan Freeman. Instruktion: Christopher Nolan.

DR K

22:05  

Paterson
Paterson Paterson er buschauffør i byen af samme navn. Hver dag følger han den samme, simple rutine. Han ser byen drive forbi busruden, skriver digte i sin notesbog, lufter hunden Marvin, drikker en enkelt øl på den lokale bar og går hjem til sin elskede kone, Laura. Modsat Paterson er Laura kontant på udkig efter nye projekter. Paterson støtter hendes ambitioner, og Laura ser en stor digter i ham. Paterson: Adam Driver. Laura: Golshifteh Farahani. Marvin: Nellie. Instruktion: Jim Jarmusch.

23:55  

Filmperler: A Late Quartet
Filmperler: A Late Quartet

DR Ultra

21:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:30  

Die Hard 2: Die Harder
Die Hard 2: Die Harder Politimanden John McClane skal hente sin kone i lufthavnen. Det er den 24. december, men snart forstyrres julefreden. En gruppe elitesoldater med skumle planer tager kontrol over lufthavnen. Hvis deres krav ikke bliver mødt, vil de få de indgående fly til at styrte ned. Men gruppen har gjort regning uden McClane. Hans kone sidder i et af flyene, og nu er den handlekraftige strømer vred. John McClane: Bruce Willis. Holly McClane: Bonnie Bedelia. Thornberg: William Atherton. Instruktion: Renny Harlin.

02:25  

Hercule Poirot: Stumt vidne
Hercule Poirot: Stumt vidne Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Kun foxterrieren Bob ved, hvem gerningsmanden er, da Emily Arundel bliver myrdet. Og hvordan får Poirot Bob til at afsløre sandheden?

DR2

00:25  

Debatten
Debatten

01:55  

Det skjulte (7:8)
Det skjulte (7:8)

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

Noah
Noah I en åbenbaring bliver Noah udvalgt af Skaberen til at redde alle verdens dyrearter og sin familie, inden verden går under i en apokalyptisk oversvømmelse. Noah: Russell Crowe. Naameh: Jennifer Connelly. Tubal-cain: Ray Winstone. Instruktion: Darren Aronofsky.

03:00  

Doggystyle (6:10)
Doggystyle (6:10) Asta har overgivet sig og taget jobbet på den lokale havnegrill Tunen, men kæmper med dårligt selvværd og blærebetændelse. Det lægger en dæmper på hendes attitude, og Asta er mere åben overfor at være en del af sit gamle slæng på Odden. Hun hænger ud hos vennen Fnuggie og får et lift, der bliver til en date, hvor Asta kommer tættere på naturen, og tættere på Bjarke.

03:15  

Mere voksen end Bjerrehuus (3:4)
Mere voksen end Bjerrehuus (3:4) Oscar Bjerrehuus er 17 år og søn af Danmarks største drengerøv, Oliver Bjerrehuus. Hans forældres grænser for hvad der er normalt, ligger et helt andet sted end hos de fleste andre forældre. Oscar er mere optaget af at have styr på sine ting, komme til tiden og få sig en studentereksamen. Men skal Oscar sige nej til det sjove, vilde og kreative liv, hans forældre selv har præsenteret ham for? Et tilbud fra fars modelbureau sætter Oscar i en ny situation. Men kan han gøre det på sin egen måde?

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:40  

Factory Girl
Factory Girl I 1965 møder den smukke, unge overklassepige Edie Sedwick Andy Warhol. Snart er hun fast inventar i The Factory, Warhols løsslupne kunstnerparadis, hvor kreative typer af enhver art skaber kunst om dagen og holder vilde fester om natten. Edie bliver Warhols muse og hele USA's mediedarling, men den unge kvindes fald fra tinderne bliver lige så brat som hendes opstigning. Edie Sedgwick: Sienna Miller. Andy Warhol: Guy Pearce. Musikeren: Hayden Christensen. Instruktion: George Hickenlooper.

03:05  

Eden
Eden Paris i 1990'erne: Paul starter sin karriere som DJ på den elektroniske musikscene i byens heftige natteliv. Sammen med sin bedste ven starter han DJ-duoen Cheers, som hurtigt bliver populær. Inspirationen er Daft Punk. Nætterne er fulde af sex, stoffer og endeløs musik. Moderen er på nakken af ham for at færdiggøre sin uddannelse, men berømmelsen og kærligheden trækker. Paul: Félix de Givry. Louise: Pauline Etienne. Arnaud: Vincent Macaigne. Instruktion: Mia Hansen-Løwe.

DR Ultra

01:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SLAGELSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1211151901