Slagelse
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 12. november 2018

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 12. november 2018

DR1

01:20  

Lewis: Magnum opus
Lewis: Magnum opus En universitetsdekan findes myrdet. På gerningsstedet finder makkerparret Lewis og Hathaway et alkymistisk billede, der symboliserer første fase af en proces i fire dele. Der er med andre ord optræk til yderligere tre mord. Hvem har morderen udset som sine næste ofre?

02:45  

Stander - politimanden der blev bankrøver
Stander - politimanden der blev bankrøver Under Sydafrikas apartheidstyre er politimanden Stander med til at nedkæmpe et sort oprør med blodige midler. Oplevelsen får ham til at vende ryggen til det brutale system, han selv er en del af. Stander begynder at røve banker i sin frokostpause, hvorefter han vender tilbage til gerningsstedet for at efterforske sin egen forbrydelse. Snart bliver han Sydafrikas mest berygtede bankrøver. Andre Stander: Thomas Jane. Lee McCall: Dexter Fletcher. Allan Heyl: David O'Hara. Instruktion: Bronwen Hughes.

04:35  

Hammerslag 2012 (19)
Hammerslag 2012 (19) Hammerslag er på Bornholm for at prissætte 3 meget forskellige ejendomme. Første udfordring er en nedlagt landejendom, topmoderniseret og med 700 kvm. udhuse. Dernæst gæder det et sommerhus i første række i Sandkås, og til sidst et fantastisk byhus i centrum af Rønne. Sendt første gang 06.11.12

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Vagn hos kiwierne (5:8)
Vagn hos kiwierne (5:8) En rejse til den anden side af kloden - til New Zealand. Natur og mennesker. Adventure og afstresning. Velfærd og velvilje.Vagn oplever kiwiernes hjemland, New Zealand, i en billig, brugt bil, købt via Internettet. Sendt første gang 09.04.01

06:05  

Søren Ryge - Sommerhaven
Søren Ryge - Sommerhaven I dette program viser Søren Ryge nogle af de ting, han ikke kan, når der sendes direkte. Han går tur på græsmarkerne derhjemme - han besøger Rosen-Knud. Og han hygger sig med en flok kyllinger. Tilrettelæggelse: Søren Ryge. www.dr.dk/ryge

06:35  

Kongerigets Kager (8:12)
Kongerigets Kager (8:12) Glæd dig til Kongerigets Kager, hvor Mette Blomsterberg rejser det ganske land rundt for at samle opskrifter til de bedste kager, der findes. I programmerne vil Mette bage masser af kager, og du kommer med Mette ud og besøge danskere, der er lige så begejstrede for gode kager, som hun er. Du får inspiration til kager, du selv kan bage, og så kan du ikke undgå at blive smittet af Mettes begejstring, når hun giver den gas i køkkenet. I aften tager Mette til Frederikshavn, hvor Lisa har kreeret en fantastisk mudcake. Lisas store passion er at bage og lave lækre kager - en passion hun har arvet fra sin morfar, der var bager. Og når hun har lavet en rigtig vellykket kage, så bliver opskriften lagt ud på Facebook, så alle vennerne kan få glæde af den. www.dr.dk/voresliv Sendt første gang 13.10.11

07:00  

Livet i dybhavet
Livet i dybhavet Havbiologen og fotografen Rick Rosenthal har gennem årtier dokumenteret livet i havet. Og nu også den fantastiske opretgående vandring der foregår, når millioner af havets dyr rejser fra havets dyb til overfladen. Det er verdens største vandring, og det forbløffende skue finder sted hver eneste nat i alle jordens have!

07:55  

Livet som pingvin
Livet som pingvin At føde og opfostre sine børn er som bekendt hårdt arbejde. Men de udfordringer og farer, som kejserpingvinerne på Antarktis står over for, får menneskers forældreskab til at se ud som en leg. Kejserpingvinerne yngler og udruger deres æg i den dybeste polarkulde, så deres unger efter en ganske kort sæson kan blive klar til livet på havet. I løbet af millioner af år har kejserpingvinerne tilpasset sig en smal biologisk niche her med flad stabil havis med få farer, der ud over den ekstreme kulde udgøres af havmåger og søleoparder.

08:45  

Hvem var det nu vi var - 1989
Hvem var det nu vi var - 1989 Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en venskabelig dyst med højt humør om et år der var engang. Aftenens gæster er: Nikolaj Steen, Camilla Miehe-Renard, Pernille Aalund og Master Fatman. Året er 1989. Det er året hvor muren falder og hvor Master Fatman møder Paven ved et tilfælde. Nikolaj Steen er på vej til USA, mens lambadaen indtager landet sammen med De Nattergale og deres landeplage Uha, da-da. Men var Preben Elkjær mon 40, fed eller færdig?

DR2

00:15  

Hemmelige amerikanske missioner II (6:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (6:8) Efter arrestationen af en berygtet cubansk spion opdager efterretningstjenesten, at der stadig siver hemmeligheder til Cuba. En ny undersøgelse, der koncentrerer sig om udenrigsministeriet, afslører et ægtepar, der er dybt engageret i et sofistikeret net af spionage.

00:55  

Den amerikanske mafia: Mafiaen i krig (6:8)
Den amerikanske mafia: Mafiaen i krig (6:8) I slutningen af 1800-tallet immigrerer en stor gruppe italienere til USA fra Syditalien og Sicilien. Med italienerne kommer også den organiserede kriminalitet og den italienske mafia. I New York i 1937 sidder den mest magtfulde mafia-boss Charles "Lucky" Luciano i fængsel, alt imens forsøger mafia-familien at true flere vidner i sagen til at ændre deres vidneforklaringer, så han kan blive løsladt.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:45  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

DR3

01:05  

Alene i vildmarken USA II (7:15)
Alene i vildmarken USA II (7:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur, hvor 7 mand er tilbage. Se med her, når en af deltagerne bevæger sig ud i bølgerne på en lille hjemmelavet tømmerflåde for at fange fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:50  

Ice Road Truckers X (1:10)
Ice Road Truckers X (1:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

02:35  

Jonathan findes ikke - Tværs på DR3
Jonathan findes ikke - Tværs på DR3 Jonathan har brugt hele sit liv på ikke at afsløre for omverdenen, at han er homoseksuel. Det har været så hårdt at lade som om, han var en anden, at han har fået en depression. Han har prøvet at "kurere" sig selv med pigekærester, maskulint tøj og total selvfornægtelse, fordi skammen over hans seksualitet og feminine personlighed er overvældende. Men nu bliver Jonathan nødt til at finde modet til at fortælle sine forældre sandheden og for første gang vise dem sin rigtige personlighed.

03:05  

25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4)
25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4) Christina K. Hansen er lige blevet valgt som borgmester og skriver historie som den yngste i Danmark nogensinde og uden erfaring. Nu står hun over for en kolossal opgave at rette op på økonomien. Hun er stålsat på at gøre al ting perfekt Men kan hun leve op til alles forventninger?

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:35  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:40  

Filmselskabet
Filmselskabet

01:10  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af Morten Pape, der er aktuel med "Guds bedste børn" - en tragedie om fire alt for unge drenge, der kun kender gadens og voldens sprog - men gerne vil lære et andet.

01:40  

En lang forlovelse
En lang forlovelse 1. Verdenskrig nærmer sig sin afslutning, men Mathildes kvaler er først lige begyndt. Den unge kvinde får at vide, at hendes forlovede, soldaten Manech, er blevet dømt som desertør og sendt ud i ingenmandsland til en så godt som sikker død. Alligevel er Mathilde sikker på, at Manech er i live. Nu begiver hun sig ud på en begivenhedsrig rejse for at finde ud af, hvad der er hændt hendes elskede. Mathilde: Audrey Tautou. Manech: Gaspard Ulliel. Elodie Gordes: Jodie Foster. Instruktion: Jean-Pierre Jeunet.

03:45  

Amerikanere i Paris
Amerikanere i Paris I de brølende 1920'erne slog en strøm af afroamerikanske kunstnere som Josephine Baker, Sidney Bechet, maleren Henry O'Tanner og mange flere sig ned i Paris, hvor de kunne leve et afslappet bohemeliv med fyld ytringsfrihed og ikke mindst blive anerkendt for deres talent i modsætning til det bigotte og racistiske USA, de forlod.

04:40  

Suppedåser og superstars - hvordan popart ændrede verden
Suppedåser og superstars - hvordan popart ændrede verden Var popartens superstjerner som Andy Warhol og Roy Lichtenstein et kortvarigt modefænomen, der døde med 1960'erne? Nej, ifølge kunstkritikeren Alastair Sooke er poparten tværtimod den moderne kunst mest indflydelsesrige bevægelse. Mød kunstnere som James Rosenquist, Claes Oldenburg, Ed Ruscha, Peter Blake og Allen Jones. Og tag med Alastair til Kina for at opleve, hvordan en ny generation af kunstnere har udviklet det 21. århundredes popart.

05:30  

Dagens Sang: Ich liege und schlafe
Dagens Sang: Ich liege und schlafe - sunget af et af DR's kor.

06:25  

Nikolaj og Julie (8:22)
Nikolaj og Julie (8:22) Stefan er meget forelsket og vil flytte sammen med Julie, jo før jo bedre. Julie er først i tvivl - men så starter det store flytteræs. Nikolaj får en helt speciel oplevelse med en ganske særlig kvinde og får et nyt og lysere syn på nogle betydningsfulde ting. Søs får stadig større indflydelse på opgaverne på bureauet og har travlt, mens hun samtidigt forsøger at dirigere rundt med en forstyrrende fyr. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Flemming Enevold, Wencke Barfoed, Henning Jensen, Farshad Kholghi, Helle Fagralid, Jakob Cedergren, Jens Christian Holland og Nanna Jønsson-Moll. Manuskript: Per Daumiller og Søren Sveistrup. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen og Rikke Raben. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 17.11.02

07:15  

Nikolaj og Julie (9:22)
Nikolaj og Julie (9:22) Nikolaj er, til sin egen overraskelse, blevet glad og velfungerende igen - og så er han forelsket. Julie derimod er helt til rotterne og forsømmer sit arbejde - så hendes chef sender hende på kursus, sammen med Karina. Og så er det nu, at Nikolaj og Julie skal underskrive de endelige skilsmissepapirer. Mens Philip overrasker både sig selv og andre, har Søs lavet en aftale med en sød maler - men også hun får en overraskelse. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Helle Fagralid, Flemming Enevold, Henning Jensen, Wencke Barfoed, Jens Christian Holland, Farshad Kholghi, Niels Anders Thorn, Isa Holm, Peter Khouri, Nanna Jønsson-Moll, Mattias Tulested-Jarvel og Jonatan Tulested-Jarvel. Manuskript: Jørgen Kastrup og Søren Sveistrup. Instruktion: Lars Kaalund. Foto: Philippe Kress, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen og Rikke Raben. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 9.2.03

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Stille hjerte, sol går ned
Dagens Sang: Stille hjerte, sol går ned Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR VokalEnsemblet synger 'Stille hjerte, sol går ned. Musik/tekst: Thomas Laub/Jeppe Aakjær

08:30  

Gudstjeneste fra Egeris kirke i Skive.
Gudstjeneste fra Egeris kirke i Skive. Gudstjeneste fra Egeris kirke i Skive. Sognepræst Anita Engberg er liturg og prædikant. Mørk er november og løvfaldet slut, skriver Thorkild Bjørnvig. Med musik af Piae Cantiones synger Egeris kirkes pigekor som indledning til gudstjenesten 24. søndag efter trinitatis. Der har været kirke i Skiveforstaden Brårup siden 1960, hvor en nybygget kirke blev taget i brug. Ønsket om en større og mere tidssvarende kirke blev opfyldt med indvielsen af en helt ny kirke i Pinsen 2018. I gudstjenesten synges salmerne, Uberørt af byens travlhed (DDS 331), Vi takker dig for livet (DDS 549), Dommer over levende og døde (DDS 276). Vi finder fred i kirken (100 salmer 860) og Bliv hos os, når dagen hælder (DDS 773). Tove Kjær er organist.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:15  

Thunderbirds II (15)
Thunderbirds II (15) Inferno

06:35  

Dybet (15)
Dybet (15)

07:00  

Ultra Snydt
Ultra Snydt Ultra Snydt er dit nye ugentlige nyhedsprogram, hvor du skal tænke selv. Man kan nemlig aldrig være sikker på, at værterne Lasse og Mahamad fortæller sandheden, når de med masser af humor præsenterer deres egen version af nyhederne. Så det er op til dig at tænke dig om og gætte med på, hvilken nyhed der er sand, og hvilken der er fake news

07:05  

BaseBoys - Til grin foran alle
BaseBoys - Til grin foran alle Til Emils afskedskoncert bliver BaseBoys genforenet og Fritz forsikrer dem om, at de nok skal komme til USA. Men Emils nye sang er et flop og publikum hader den. Emil forlader scenen i vrede og for at redde koncerten går GoldGirls på scenen for at spille deres nye nummer, som Oliver har skrevet. Det virker og publikum er vilde med det! Men det er Emil ikke...

07:20  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2) Kapløbet om flodheste-disken

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

08:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

08:41  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

08:42  

Livredderne II - Den hårdeste prøve (7)
Livredderne II - Den hårdeste prøve (7) Emil og Katrine står tilbage på balancebommen, og det hele skal afgøres mellem de to hårdt kæmpende deltagerer. Se hvem der har viljen til at blive stående længst tid? I dagens sidste livredderdyst står Andreas og Vilhelm ansigt til ansigt i kampen om livsvigtige pointer.

08:50  

Livredderne II - Nerver af stål (8)
Livredderne II - Nerver af stål (8) Livreddertalenterne har brug for nerver af stål og et præcist kast, hvis de vil gøre sig nogen forhåbning om at vinde livredderdysten. Og der er meget på spil, fordi vinder Hold Gul livredderdysten så er der kun et point der skiller holdene. Det ender med at blive en vaskeægte gyser da der i sidste kast kun er et point der skiller de to hold. Alt er på spil.

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (30)
Den fortryllede karrusel (30) Sneglen med det gyldne hus

05:15  

Søpapegøjernes ø II (39)
Søpapegøjernes ø II (39) Dag og nat

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Boing boing

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

06:00  

Chuggington (16)
Chuggington (16)

06:10  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13) Supersnusernes sag om de forsvundne gulerødder + Morten og de syltede agurker

06:35  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Den nye ordenshåndhæver

07:05  

Junglebogen (42)
Junglebogen (42) Maleren Mowgli.

07:20  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (1:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (1:5) Bidronningen Grethe drømmer om en kube med mere honning end sin søster Gerda. Hun forfremmer vandhenterbien Viggo til spejderbi. Nu er det op til Viggo at flyve ud i den store verden og finde blomster, så Grethe kan få sit ønske opfyldt.

07:25  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

07:35  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

07:50  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

07:55  

Pyjamasheltene (6)
Pyjamasheltene (6)

08:10  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

08:30  

Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4)
Hemmelige dyr: Nogen spiser af skraldet (4) Mathias på 8 år har opdaget noget mærkeligt; en skraldespand fuld af bidemærker, lige der hvor han plejer at spille fodbold. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Skanderborg for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af skraldet.

08:45  

MikroMakkerne II (1)
MikroMakkerne II (1) MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.

08:55  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

 
DR1

09:45  

Lykkeland (3:8)
Lykkeland (3:8) Det største undersøiske oliefund nogen sinde er blevet gjort ud for Stavangers kyst. Samtidig er fiskeindustrien i krise, og konservesmagnaten Fredrik Nyman må tænke nyt for at redde sin fabrik og sine ansattes jobs. Anna øjner en chance for at hjælpe sin svigerfamilie og trækker i trådene bag Fredriks ryg. Den unge mor Toril er blevet hjemløs, men får hjælp fra uventet kant.

10:30  

Antikkrejlerne XI (1)
Antikkrejlerne XI (1) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XI (2)
Antikkrejlerne XI (2) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

De sidste dyr
De sidste dyr Krigsfotografen Kate Brooks har vendt sit kamera fra krigens ofre til en anden slags udryddelse: drabene på de afrikanske elefanter og næsehorn. Tiden er især ved at rinde ud for det nordlige hvide næsehorn, hvor der nu kun er to hunner tilbage. Men selv om der er en dødbringende forbindelse mellem krybskytteri, illegal handel, narkokarteller og international terrorisme, er der også håb. For rigtig mange forskere og ansatte i nationalparkerne gør en heroisk indsats for at beskytte de truede dyr.

10:45  

Østersøen rundt med Hairy Bikers - Polen (1:6)
Østersøen rundt med Hairy Bikers - Polen (1:6) De to madglade motorcykelentusiaster, Dave Myers og Simon King, tager på et nyt eventyr til landene rundt om Østersøen, som ligger tæt på os, men som vi har et forbløffende dårligt kendskab til. Som altid er de på jagt efter lokale køkkener og specialiteter. For to pølseglade mennesker, er Polen et rent slaraffenland, og drengene føler sig som børn i en slikbutik.

11:45  

Østersøen rundt med Hairy Bikers - Baltikum (2:6)
Østersøen rundt med Hairy Bikers - Baltikum (2:6) De to madglade motorcykelentusiaster, Dave Myers og Simon King, tager på et nyt eventyr til landene rundt om Østersøen, som ligger tæt på os, men som vi har et forbløffende dårligt kendskab til. Som altid er de på jagt efter lokale køkkener og specialiteter. Estland, Letland og Litauen er nok de mindst kendte af landene omkring Nordsøen, men alle tre lande har masser at byde på, både kulturelt og kulinarisk.

DR3
DR K

09:20  

Hvis vægge kunne tale (5:8)
Hvis vægge kunne tale (5:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. De seneste år har Micke og Daniel brugt somrene på at renovere et faldefærdigt hus på gården Grönviken, som de bruger som sommerhus, men nu får de hjælp. Christopher undersøger husets historie og kortlægger dets tidligere placering i byen, mens Erika går i gang med at restaurere dele af et gammelt 30er køkken. Nordvision fra Sverige.

10:20  

Hvis vægge kunne tale (6:8)
Hvis vægge kunne tale (6:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. På en skærgårdsø langt uden for Stockholm ligger Rosenhagen, et forblæst sommerhus, som siges at have aner tilbage til 1700-talet. På en af væggene hænger et myteomspundet portræt af en ukendt kvinde, og det er historien om hende, Christopher nu går i gang med at finde. Erika tager fat på at restaurere stedets gamle veranda. Nordvision fra Sverige.

11:20  

Danmark i Den kolde Krig (11:12)
Danmark i Den kolde Krig (11:12) I løbet af den kolde krig og i 70'ernes Danmark, blev en gruppe danske unge så politisk radikaliserede, at de forestillede sig, at den politiske magt i Danmark skulle vindes ved en væbnet revolution. Samtidig forsvarede de unge politiske systemer, som eksempelvis det sovjetiske og det kinesiske, hvor undertrykkelsen af folket var massiv. Vi møder en række af de unge fra dengang, som forlængst har lagt slagordene om revolution bag sig og i stedet gjort karriere i det danske samfund.

11:55  

Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald
Mellem 2 verdenskrige - En stjernes fald Ingeborg var en af tyvernes helt store stjerner og var stemmen bag landeplager som Sov dukke Lise og Lille Sommerfugl. Men hendes karriere endte brat på grund af ondsindet offentlig sladder. Det skete i en tid hvor den danske underholdningskonge hed Frede Skaarup. Han investerede hele sin formue i det københavnske forlystelsesliv. De brølende tyvere var en tid hvor kvinderollen ændrede sig radikalt og forargelsen var total når dansepigerne svingende lårene. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup Sendt første gang 12.10 08

DR Ultra

09:00  

Store Nørd: Rutsjebane
Store Nørd: Rutsjebane Kåre og Emil vil bygge en vild vandrutsjebane, som går fra togvognens tag og ned i et kæmpe bassin. Den skal være høj, hurtig og bringe dem ud af kontrol! For at finde ud af hvorfor vand er sjovt i en rutsjebane, besøger Nørderne en glatbane, hvor det i videnskabens navn er helt i orden at køre vildt og tovligt i en bil. www.dr.dk/noerd

09:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn. Og på det lokale marked får han sig en overraskelse, da han smager på den lokale billelarve.

09:30  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten I dag skal Sebastian finde en af Afrikas værste dræbere - en flodhest. Et kæmpe dyr, som faktisk er et af de dyr, der hvert år dræber flest mennesker i Afrika.

09:50  

Thunderbirds (4)
Thunderbirds (4) Min Mine

10:10  

Thunderbirds (5)
Thunderbirds (5) Fireflash

10:35  

Drengerøv (2)
Drengerøv (2) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal ud og fyre den af på vandet med vennen Nick, Danmarks modigste kitesurfer. Intet er for skørt eller for farligt - heller ikke i dag, når de to drengerøve finder på nye uprøvede tricks med deres drager.

10:55  

Voksenfælden I (2)
Voksenfælden I (2) Voksne synes, at skolearbejde er vigtigt, men hvor langt vil de selv gå for at hjælpe et hold af irriterende børn, som i virkeligheden er ude på at stikke mikrofoner i næsen på deres ofre? Det konkurrerer to hold af børn om at teste i "Voksenfælden", og de filmer det hele med skjult kamera! Holdene tester også, hvor længe man kan få en voksen til at slæbe sig hen over Rådhuspladsen, og så lokke de voksne til at komme med et hav af løgne i den store finale ved navn "Dukkemareridtet"!

11:20  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

11:35  

Designtalenterne - Outfit of the Day (1)
Designtalenterne - Outfit of the Day (1)

11:50  

KreaKampen - BYG: Finale (3:3)
KreaKampen - BYG: Finale (3:3) Så inviterer Sofie til finale-dag for de fire BYG-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at bygge det bedste de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når deres coach og dommer Thomas Dambo afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien BYG?

DR Ramasjang

09:15  

Sofus II (6)
Sofus II (6) Sofus lander hos Pelle, der skal til fodboldafslutning. Pelle og Sofus bager en flot fodboldkage til hele holdet. Først skal de spille kamp, hvor små uheld ikke helt kan undgås, når de seje drenge kæmper. Men så er det godt at slutte af med fodboldkage og saftevand. I farvelgave får Sofus sin yndlingsspiller inden de skal sove.

09:35  

Vi er Pelle og Maise - Træning (13)
Vi er Pelle og Maise - Træning (13) Pelle går til fodbold to gange om ugen. I dag spiller de træningskamp og alle kæmper hårdt. Pludselig går det galt og Pelle får en bold i hovedet, men heldigvis skal de også øve straffespark, som Pelle elsker.

09:40  

Vi er Pelle og Maise - Træning (14)
Vi er Pelle og Maise - Træning (14) Maise går til el-hockey en gang om ugen. Hun har en god kammerat, og de kører ræs og leger, at det er en turnering med medaljer. Det er sidste gang før sommerferien og træningen slutter af med sodavand og flødeboller.

09:45  

Skæg med bogstaver - V
Skæg med bogstaver - V I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant V, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et par vanter i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med V.

10:10  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en mus spiser spaghetti med kødsovs? Tag med Lille Nørd på musejagt, og se hvem af nørderne der bliver fanget i en kæmpe musefælde. Leg med Lille Nørd på dr.dk/oline

11:00  

Ramasjang Mysteriet IV (5)
Ramasjang Mysteriet IV (5) Er det Fru Pudderkvast, Danse Staffan eller en helt tredje der har været på spil? Der er i hvert fald ballade i Ramasjang! Jacinta og Rasmus har nemlig fået stjålet deres vandpistoler! Heldigvis får Kristian hjælp af minidetektiven Brage, men mon de kan finde den rigtige skurk? Se med i Ramasjang Mysteriet.

11:30  

Kaj og Andrea leger Adam og Eva
Kaj og Andrea leger Adam og Eva Fjernsyn for dig. Og Paradiset bliver en fornøjelse, indtil de spiser af Kundskabens træ. Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Manuskript: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven (8:10)
Bonderøven (8:10) Næsten alt gror planmæssigt på Kastaniegården. Det nyplantede kastanjetræ på gårdspladsen står grønt og fint, tjørnehegnet skyder planmæssigt fra bunden, selvom stammerne blev skåret 7/8 igennem. Ærterne på marken gror fint, og det samme gør ukrudtet, så Frank må ud med hakkejernet. Det eneste, der ikke gror optimalt, er jordbærplanterne, der er plantet i uldmåtter - de er små og usle. I værkstedet får Frank hjælp af Johan til at lave et flytbart kaninbur med både trillebørhjul og kyllingetrådsbund.

12:30  

Kender du typen? 2012 (1)
Kender du typen? 2012 (1) Kender Du Typen? går i luften med en spritny sæson. Mads Steffensen debuterer som vært på programmet, og livsstilsekspert Christian Grau er den nye dreng i klassen, som skal udfordre den erfarne Anne Glad. I aften besøger holdet en kendt dansker, som rejser meget, elsker hjemlig hygge og spiser otte hele skiver rugbrød til frokost hver dag. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 14.03.12

13:00  

Hammerslag - 3 boliger - samme pris
Hammerslag - 3 boliger - samme pris Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro? Vært: Christian Degn

13:40  

Bergerac: En diplomatisk tildragelse
Bergerac: En diplomatisk tildragelse Jim Bergerac har sagt op. Sin sidste orlov holder han sammen med sin elskede Danielle i Provence. Men så let slipper han ikke - orloven bliver aflyst, og Bergerac bliver kaldt tilbage på arbejde. For stærke kræfter ønsker at tage livet af den svenske økonom Pär Vemström, der er på vej til Jersey, og Bergerac skal beskytte ham. Ikke nogen let opgave - for Vemström vil ikke beskyttes.

14:35  

Sherlock Holmes (4)
Sherlock Holmes (4) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den ensomme cyklist". Holmes opsøges af den unge guvernante Violet Smith. Hendes hidtil så fredelige tilværelse trues af to ting: hun efterstræbes af sin arbejdsgivers drikfældige ven - og hun forfølges af en ukendt på sine ensomme cykelture ...

DR2

12:45  

På roadtrip i Indokina (5:7)
På roadtrip i Indokina (5:7) Endnu engang pakkes masser af grej, overskud, tålmodighed og højt humør ned i bagagen, nu skal Team Bachstad, seriens to værter Øystein Bache og Rune Gokstad, på tur til Indokina. Deres bil, en noget udrangeret Toyota Land Cruiser fra Forsvaret, skal tilbagelægge 8000 km på tværs af flere lande og på veje, der mildest talt kan blive udfordrende. Efter planen skal bilen afleveres i byen Siem Reap i Cambodia, hvor Norsk Folkehjelp arbejder på et stort minerydningsprojekt, men inden da skal Øystein og Rune opleve både Thailand, Myanmar, Laos og Vietnam. Nordvision fra Norge.

13:15  

På roadtrip i Indokina (6:7)
På roadtrip i Indokina (6:7) Endnu engang pakkes masser af grej, overskud, tålmodighed og højt humør ned i bagagen, nu skal Team Bachstad, seriens to værter Øystein Bache og Rune Gokstad, på tur til Indokina. Deres bil, en noget udrangeret Toyota Land Cruiser fra Forsvaret, skal tilbagelægge 8000 km på tværs af flere lande og på veje, der mildest talt kan blive udfordrende. Efter planen skal bilen afleveres i byen Siem Reap i Cambodia, hvor Norsk Folkehjelp arbejder på et stort minerydningsprojekt, men inden da skal Øystein og Rune opleve både Thailand, Myanmar, Laos og Vietnam. Nordvision fra Norge.

13:45  

Soundbreaking - Pladeproduceren som kunstner
Soundbreaking - Pladeproduceren som kunstner Mennesker har altid lavet musik, men til trods for alle lokale variationer og en stigende kompleksitet bevarede blandingen af stemme og instrument mere eller mindre den samme form i århundreder. Opfindelsen af båndoptageren skulle forandre musikken for altid. Her møder vi nogle af verdens mest berømte lydteknikere og musikproducere. Dem, der som George Martin, Phil Spector og Rick Rubin, har skabt lydsporet til vores liv.

14:35  

Soundbreaking - At male med lyd
Soundbreaking - At male med lyd Det blev en milepæl i musikhistorien, da pladestudiet blev et instrument i sig selv, og man begyndte at lave lyd, der ikke kunne reproduceres live. Det begyndte med magnetbåndet og flersporsteknologien, der udviklede sig fra de fire og otte spor, som Beatles og Beach Boys brugte til de seksten og fireogtyve spor, som skabte lyden hos Pink Floyd og Fleetwood Mac og til den digitale udvikling, der kan høres hos kunstnere som Beck, Bon Iver og Radiohead.

DR3

12:00  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:45  

Jonathan findes ikke - Tværs på DR3
Jonathan findes ikke - Tværs på DR3 Jonathan har brugt hele sit liv på ikke at afsløre for omverdenen, at han er homoseksuel. Det har været så hårdt at lade som om, han var en anden, at han har fået en depression. Han har prøvet at "kurere" sig selv med pigekærester, maskulint tøj og total selvfornægtelse, fordi skammen over hans seksualitet og feminine personlighed er overvældende. Men nu bliver Jonathan nødt til at finde modet til at fortælle sine forældre sandheden og for første gang vise dem sin rigtige personlighed.

13:15  

25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4)
25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4) Christina K. Hansen er lige blevet valgt som borgmester og skriver historie som den yngste i Danmark nogensinde og uden erfaring. Nu står hun over for en kolossal opgave at rette op på økonomien. Hun er stålsat på at gøre al ting perfekt Men kan hun leve op til alles forventninger?

13:45  

Fra Bois til Mænd (5:5)
Fra Bois til Mænd (5:5) Citybois er født på ny. Efter Thors angstanfald beslutter drengene, at de har brug for en ny start med mindre druk og fest - og mere hverdag og ærlighed. Det er svært at finde ud af, hvem du er, midt i spotlyset - især hvis du er teenager. Men Citybois skal lave fremtidsplaner. Thor og Anthon var sjove i X Factor, og efter fire år er deres drømme om at være musikere kun vokset og blevet mere ambitiøse. Men betyder det, at Citybois vil være limet sammen for altid.

14:15  

Et liv i sus og dus
Et liv i sus og dus For 25 år siden var der 140 milliardærer i verden. I dag er der over 1200. Her fortæller tre af dem om deres liv, og om de overvejelser de har, når det drejer sig om deres penge. De giver os svaret på, hvad et menneske, der allerede har alt, bruger sine penge på.

DR K

12:35  

Store danskere - Elsa Gress
Store danskere - Elsa Gress Elsa Gress, forfatter og samfundsdebattør levede et helt liv i fattigdom men i stor kunstnerisk rigdom. Et kompromisløst liv som en udskældt og elsket outsider, der placerede sig selv centralt i debatten. Hun var med modstandsbevægelsen gik videre over kvindebevægelsen - og levede et yderst frigjort liv lang tid før det blev moderne. Hun var ikke blot tilstede i sin tid - men forud for den. Sendt første gang 23.03.08

13:15  

Store danskere - Per Hækkerup
Store danskere - Per Hækkerup Per Hækkerup elskede sjusser og store cigarer. I 60'ernes og 70`ernes Danmark var han en højtstående minister, der aldrig opnåede den statsministerpost, som mange mente han var selvskreven til. Hækkerup var fremtidens mand, en moderne udenrigsminister, der så Danmark som en del af verden. Men han var også manden, der blev gjort til syndebuk for at have mistet nordsøolien i en brandert til nordmændene. Og selv om politik var hans liv, så var statsministeren, hans chef, Anker Jørgensen ikke inviteret med, da han blev begravet. Sendt første gang 30.03.08.

13:55  

Smag på Danmark - med Meyer (1:13)
Smag på Danmark - med Meyer (1:13) "Den særlige Limfjordssmag" Kokken Claus Meyer tager os med på en kulinarisk rundtur i Danmark. Han starter ved Limfjorden, hvor han glæder sig over årets første blåmuslinger. Området står på den anden ende under muslingefestivalen, mens Claus Meyer ryster den ene muslingeret ud af ærmet efter den anden. Desuden laver han østerssuppe og en salat med artiskokker, æbler, bær og kørvel. Sendt første gang 08.05.07

14:25  

Smag på Danmark - med Meyer (2:13)
Smag på Danmark - med Meyer (2:13) "Rødspætter i et særligt lys" Skagen er Danmarks nordligste punkt og her, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes er der et helt særligt lys. Claus Meyer laver først fiskefrikadeller på rugbrød med hjemmelavet remoulade. Så køber han fisk i en fiskehandel og sætter sit køkken op ved havnen i Skagen og laver rødspætter, som han serverer med kartofler og smørsauce. Sendt første gang 15.5.07

14:55  

Guldkorn 1980'erne: 1984
Guldkorn 1980'erne: 1984 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1984.

DR Ultra

12:20  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:45  

Isas Stepz (45)
Isas Stepz (45) Isa får lus og hun bliver sat i karantæne af sin far. Ingen tør være i nærheden af hende, og Isa føler sig ensom, indtil hun finder en ny ven, som ikke er så bange. Det gør Marco jaloux, så han må overkomme sin egen luse-fobi.

13:00  

Isas Stepz (46)
Isas Stepz (46) Isa skal planlægge en masse ting, og beder Viva om hjælp. Viva indvilliger i at hjælpe og høre historier om hvad der skete på skolen, før hun kom.

13:15  

Dagens ret: Foccacia
Dagens ret: Foccacia Foccacia Jose og Chris laver i dag Foccacia som er et italiensk brød, der kan være lidt svær at udtale. Brødet kan bruges som tilbehør til alle mulige retter, men i dag laver Jose og Chris det om til en lækker sandwich, efter de har bagt brødet og lavet sjov i køkkenet.

13:25  

Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12)
Danmarks største youtuber - Træningslejren (4:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl "Bimsefar" har besluttet sig for, at han alligevel godt vil kaste sig ind kampen som Youtuber. Hans popularitet er støt stigende, men Niller har stadig ingen erfaring med hvordan man begår sig som Youtuber. Kasper beslutter sig derfor for, at lave en træningslejr for sin kiksede far. Instruktør: Jacob Riising

13:35  

Klassen - Fodbold i nederdel (47)
Klassen - Fodbold i nederdel (47) Sally er forelsket i Alexander, men han lægger slet ikke mærke til hende. Sally prøver for første gang at gå i nederdel og høje hæle.

13:45  

Klassen - Onde veninder (48)
Klassen - Onde veninder (48) Astrid og tre andre piger vil lave en prank med billedkunstlæreren. Det bliver mere alvorligt end de havde regnet med.

13:55  

Riisings flotte talkshow I (9)
Riisings flotte talkshow I (9) Jacob Riising slår endnu engang dørene op til sit flotte studie, når han inviterer de tyndhårede, men flotte herrer, dj'en Kato og skuespilleren Jonas Schmidt, indenfor til snak og fjol sit talkshow. Jonas Schmidt kan fortælle om sin store passion for skydevåben, og Jacob udfordrer ham til duel. Kato har taget sin lærling, Simon på 13 år, med, og Simon spiller et sæt og pumper stemningen op. Cecilie fra MGP giver nummeret Ingen som dig, og én af gæsterne må risikere liv og lemmer i "Rul en kendt".

14:30  

ZombieLars (7:13)
ZombieLars (7:13) Roberts far skal optræde i Bekkebakken, og gruppen samles for at tage til koncerten

14:45  

ZombieLars (8:13)
ZombieLars (8:13) Koncerten går ikke helt som planlagt, og Robert må tage et opgør med sin far

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Man kan jo ikke hjælpe alle.

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb lugter af benzin, når Formel 1 skal køre imod Mekanikerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Horsens Statsfængsel og - ikke mindst - tre gange rundt på den opgraderede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

13:25  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Sus bliver jaloux. Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

13:45  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

13:55  

Sikker & Søn II (12)
Sikker & Søn II (12) Sikker & Søn holder øje med højre og venstre. De ender ved en bro, hvor de skal bære udstyr over på den anden side. Men de har svært ved at komme forbi hinanden. Men hvad nu, hvis de aftaler, at de altid går i højre side?

14:10  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

14:30  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:45  

Quizdyrene II (6) - Flodfiskene
Quizdyrene II (6) - Flodfiskene Denne gang quizzer Stefan ikke bare med et enkelt quizdyr, men med et helt hold af quizdyr. Der er nemlig et helt akvarium fyldt med forskellige slags flodfisk, der har slået sig sammen og nu stiller op som hold. Da Stefan afslører for dem, at de skal quizzes i deres viden om hajer, så bliver flodfiskene endnu mere opsatte på, at få sejren og en masse quizpoint i land. Men det kræver både sammenhold og hjælp fra krabben Messi undervejs, som quizzen bølger frem og tilbage.

DR1

15:25  

Dommer John Deed (2)
Dommer John Deed (2) Højesteretsdommeren John Deed er en idealistisk mand med sin egen, ligefremme stil, og det falder ikke altid i god jord hos magthaverne. En politistikker er tæt på at infiltrere terrorgruppen Real IRA. Da manden anklages for hustruvold, kommer Deed under pres fra højere sted. Lordkanslerens afdeling vil have ham til at frikende manden, men kan Deed se igennem fingre med mandens brutale handlinger?

16:55  

En ny begyndelse III (5:10)
En ny begyndelse III (5:10) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Verdens mest trafikerede kanal
Verdens mest trafikerede kanal Se hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største bygningsværker.

16:10  

Verdens største isbryder
Verdens største isbryder Programmet sætter lup på, hvordan en række teknologiske gennembrud har gjort det muligt for ingeniører at opføre verdens største bygningsværker.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

Høj på strip (1:5)
Høj på strip (1:5) Da Jackie begyndte at strippe, gik han fra lille genert mobbeoffer, til selvsikker kvindebedårer. Men når der er lavsæson i stripperbranchen, får manglen på jobs ham til at føle, at hans nye identitet smuldrer. Når Kim er på job som stripperen Casanova, bliver han høj af at være 100% i fokus. Men strippen er også en flugt, så han slipper for at tænke på det, der gør ondt. Niels er færdig med at gå op i, hvad andre tænker, så han har sagt sit velbetalte job op og forfølger drømmen om at blive lykkelig - og lykken er at blive mandestripper.

15:25  

Jomfruernes klub (1:6)
Jomfruernes klub (1:6) Hvad gør man, når man er mand, for længst er fyldt 20 og stadig er jomfru? De 4 fyre, Nicolaj, Joachim, Kasper og Mark, mødes for at forsøge at give hinanden og sig selv et skub så de tør miste mødommen. De har alle deres egen grund til, at de stadig ikke har seksuelle erfaringer - fra for megen gaming til hvordan andre ser på homoseksualitet.

15:55  

Krigen i cyberspace - Ukraine
Krigen i cyberspace - Ukraine Et cyberangreb på Ukrainske elværker får lyset til at gå ud for tusinder af mennesker. En militærkonflikt med Rusland raser i landet, men har det også ført til en krig i cyberspace?

16:20  

Mit ekstreme liv med dværgvækst
Mit ekstreme liv med dværgvækst Tænk at leve som lillebitte i en verden af kæmper. Sådan er det at være født med dværgvækst, hvor selv den enkleste opgave kan være en stor udfordring. Vi møder 28-årige Jack, der er ved at flytte hjemmefra for at optræde i en pantomine, 19-årige Jess, der er ved at tage kørekort, og Freya på 15 år, der leder efter den helt rigtige kjole til et skolebal.

17:05  

Ice Road Truckers X (1:10)
Ice Road Truckers X (1:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

17:50  

Hvad er der galt med Søren? (1:3)
Hvad er der galt med Søren? (1:3)

DR K

15:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg hvor Hans-Georg Møller også kendt som Gorm, tester seernes og deltagernes hukommelse om store og mindre begivenheder i sidste århundrede. Se eller gense Ingemar Johansson i ringen, Kongeparret i Hellebæk, fredsaftale i Korea, Elleman hos Milosovic, Ryskjær og Ravn som overklassefruer, Lauritz Melchior i Rebild, og William som geni i Huset på Christianshavn. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius

15:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Montgomery på afskedsturne, Josephine Baker i børnehave, Kronprinsen indskrives, kinesiske studenter sultestrejker, Karl Stegger som Lillebror, morgenstund med prinserne Frederik og Knud, Barbie dukker op og de unge flytter fra 'Huset'. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen Producer: Jørn Fabricius

16:15  

Danske mord - Rovmorderen Bulotti
Danske mord - Rovmorderen Bulotti I oktober 1908 bryder Bulotti og hans berygtede bande ind på en gård i nærheden af Holte. Dræber gårdejeren og bagbinder hans kone for øjnene af deres børn. Derefter stjæler de alt, hvad de kan finde af værdigenstande på gården og stikker af. Politiet indleder datidens største forbryderjagt. Folk er rædselsslagne for, om Bulotti og hans bande vil slå til igen... Tilrettelæggelse: Julie Runa Jacobsen.

16:55  

På flugt fra nazisterne - manden, der reddede 669 børn
På flugt fra nazisterne - manden, der reddede 669 børn I 1939 invaderede Hitler Tjekkoslovakiet, og den jødiske befolkning var truet på livet. Den unge britiske børsmægler, Nicholas Winton, besluttede at redde så mange jødiske børn som muligt. Han grundlagde en børneflygtningekomite og brugte den til at opnå pas og visa til 669 børn. Han fandt adoptivforældre til børnene og sikrede dem sikker transport gennem Europa til Storbritannien. Nicholas Wintons enestående indsats forblev en hemmelighed, indtil hans kone halvtreds år efter fandt en kuffert på loftet!

17:55  

Historien om Special Air Service (3:3)
Historien om Special Air Service (3:3) SAS, Special Air Service, med mottoet 'Den der vover vinder', er en af verdens mest berømte kampenheder. Med adgang til militærarkiverne, usete arkivoptagelser og interview med veteranerne fortælles historien om denne enestående kampgruppe. Mens Stirling sidder fanget i Colditz, overgår ledelsen til Paddy Mayne. I 1943 bliver SAS forflyttet til krigsskuepladsen i Europa, hvor de opererer bag fjendens linjer, og som de første bliver vidner til rædslerne i kz-lejren Bergen-Belsen.

DR Ultra

15:00  

Zorro (9)
Zorro (9) Dobbeltgængeren

15:20  

Thunderbirds (7)
Thunderbirds (7) Afsporet

15:45  

Wild Kratts (4)
Wild Kratts (4) Termitternes kamp mod tungerne

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Sam & Cat I (1)
Sam & Cat I (1) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

16:50  

Sam & Cat I (2)
Sam & Cat I (2) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

17:15  

Bella and the Bulldogs I (16)
Bella and the Bulldogs I (16)

17:40  

BaseBoys - Til grin foran alle
BaseBoys - Til grin foran alle Til Emils afskedskoncert bliver BaseBoys genforenet og Fritz forsikrer dem om, at de nok skal komme til USA. Men Emils nye sang er et flop og publikum hader den. Emil forlader scenen i vrede og for at redde koncerten går GoldGirls på scenen for at spille deres nye nummer, som Oliver har skrevet. Det virker og publikum er vilde med det! Men det er Emil ikke...

17:50  

BaseBoys
BaseBoys For at stoppe GoldGirls' succes til afskedskoncerten, prøver BaseBoys at overtage scenen. Stemningen er kaotisk, men publikum elsker det - og det gør Fritz også. Seertallene på Gunpowders live-stream er nemlig højere end nogensinde før, og Fritz får en genial idé.

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (3)
Chuggington (3)

15:10  

Den lille prinsesse (2)
Den lille prinsesse (2) På slottet holder man sportsdag, og alle glæder sig. Men da prinsessen opdager, hvem hun skal være på hold med, er hun slet ikke glad. Med Pjok og admiralen vinder man ingen konkurrencer.

15:20  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

15:25  

Gurli Gris II (29)
Gurli Gris II (29) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Ham, der fik skylden

15:45  

Junglebogen (6)
Junglebogen (6) Den sovende slange.

15:55  

Junglebogen (7)
Junglebogen (7) Skatten.

16:05  

Lille Roy (6)
Lille Roy (6) Et stormfuldt godnat

16:20  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

16:35  

Pyjamasheltene (7)
Pyjamasheltene (7)

16:45  

Didrik Drage (6)
Didrik Drage (6) I regn og blæst og Mugge bedst

17:00  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasses skydeskivekage Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

17:30  

Flaskepost fra Stillehavet II (10)
Flaskepost fra Stillehavet II (10) Besøg på båden Det er spændende for os at besøge Tikopia, men det er også spændende for dem fra øen Tikopia at besøge båden. Og så er der kanorace. Hvem kommer først rundt om Tikopia i kano?

17:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (11)
Flaskepost fra Stillehavet II (11) Batterier Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men der er et stort problem. Hvad gør man med batterierne, når de er ødelagt?

17:55  

Verdens bedste storesøster (4)
Verdens bedste storesøster (4) Miriam elsker at lege med sin far - men i dag er legen lige ved at blive ødelagt, fordi lillebror skriger hele tiden.

DR1

18:00  

Antikduellen (1:12) - Løgstør
Antikduellen (1:12) - Løgstør Antikduellen er rykket til Løgstør, og her har de to Antikduellanter, Simon Krogsgaard og Helga Thodsen, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Der er fokus på trends og tendenser i den ene lejr, hvor Helga har brugt de sociale medier til at finde sine forhandlere. Den anden bil bliver fyldt op med klassisk design, når Simon besøger et par gode kollegaer. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kender Du Typen? - Med far til fire og Tintin
Kender Du Typen? - Med far til fire og Tintin Hovedpersonen i Kender Du Typen? har hjemmet fyldt med ting fra film og tegneserier. Noget af det første, der møder livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad Wagner, er en stor Tintin-figur, og de får også lov at røre en vigtig rekvisit fra de gamle Far til fire-film. Men kan de regne ud, hvem der samler på den slags ting? Vært: Mads Steffensen

20:45  

Fri os fra kontanthjælp (1:4)
Fri os fra kontanthjælp (1:4) Kan det betale sig at investere i en langtidsledig? Jesper drømmer om et job som jurist. Men det er ikke lykkedes ham at komme i fast arbejde, siden han afsluttede sit jurastudie for seks år siden. Nu sætter jobkonsulent Anne-Mette alle kræfter ind for at hjælpe Jesper. Men noget i Jesper udfordrer deres samarbejde. Jesper er en ud af fire langtidsledige, der i dette eksperiment får en ny chance.

DR2

18:30  

Lægen flytter ind (6:6)
Lægen flytter ind (6:6) Dansk reportage fra 2016 Selvom Rasmus kun er 29 år, skranter hans helbred allerede. Hans vægt volder ham så store problemer, at han kun leger med sine børn siddende. Han har så ondt i ryggen, at han stort set ikke bevæger sig og har intet overskud til familien, når han har fri. Så læge Charlotte Bøving flytter ind for at få Rasmus på rette spor, inden han runder 30 år. Sendt første gang 24.10.2016

19:10  

Lægen flytter ind (1:5)
Lægen flytter ind (1:5) Dansk reportage fra 2017 11årige Magnus fra Sakskøbing bevæger sig for lidt, kan ikke lide grøntsager, men elsker Nutella madder. Ligesom hvert femte danske barn er Magnus overvægtig. Familien vil gerne have hjælp til en sundere hverdag. Så læge Charlotte Bøving flytter ind for at ændre vanerne i hjemmet og få forældrene til at indse, at hvis dårlige vaner skal ændres, så begynder det hos barnets forældre. Sendt første gang 02.01.2017

19:55  

Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (2:3)
Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (2:3) Atlanterhavet strækker sig over 16000 kilometer. Dette er historien om ekstremernes hav fra de mørke dybder til de frodige kyster. En flok delfiner og fugle samarbejder om at jage hestemakreller midt i dybet. Et andet sted i Atlanterhavet undersøger dykkere den midtatlantiske ryg, der er en undersøisk bjergkæde, der opstod efter jordens overflade revnede for omkring 60 millioner år siden.

20:45  

Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10)
Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10) Jørgen og Nikolaj vil have en aborre på krogen. Den er der nemlig aldrig nogen, der fortæller lystfiskerhistorier om eller viser billeder af. Derfor indhenter de hjælp fra en mand med mere grej end de fleste, og slår lejr midt i Skanderborg Sø. Men der står en stiv kuling igennem lejren, så det kan være svært at holde humøret oppe.

DR3

18:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Joe ryger ud i en depression, da han ikke kan indhente en tyv i sin kørestol. For at give ham selvtilliden tilbage overtaler Peter ham til at stille op til byens handicap-lege. Her bliver Joe en stor succes - måske lidt for stor. Samtidig finder Stewie, Meg og Chris 26 dollars på gaden. Det hvirvler de tre søskende ind i en spiral af mistro, bedrag og vold, for hvad skal de stille op med pengene?

19:30  

Family Guy
Family Guy Det er jul, og mens Peter og vennerne tager på druk, gør tanken om julemanden Stewie småparanoid. En fed mand i en rød dragt, der holder øje med alle børn? Hvor skræmmende er det?

19:50  

Genderquake (2:2)
Genderquake (2:2) Som et socialt eksperiment skal 11 mennesker med forskellig kønsidentitet og seksualitet tilbringe en uge sammen i et hus. Her skal de gennem samværet undersøge, hvad der adskiller dem, og hvad der forener dem. Afsløringen af, at én af deltagerne har valgt at skjule sit køn, har givet store spændinger og truet sammenholdet. Men det skaber også eftertænksomhed og en god diskussion, hvor også andre af deltagerne får mod til at konfrontere deres fortid.

20:35  

Helt til grænsen - og længere!
Helt til grænsen - og længere! Portræt af den russiske elitegymnast Margarita Mamun (f. 1995) mens hun efter at have vundet verdensmesterskabet i 2015 mentalt og fysisk træner til de olympiske lege i Rio de Janeiro i 2016. 'Du er ikke et menneske, du er en atlet', fortæller de nådeløse trænere den yndefulde og graciøse 20-årige kvinde, der det meste af tiden er på randen af tårer, men finder trøst hos sine venner og sin kæreste.

DR K

18:55  

Monty Python's Flying Circus (41)
Monty Python's Flying Circus (41) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:25  

Monty Python's Flying Circus (42)
Monty Python's Flying Circus (42) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:56  

Dagens Sang: Stille hjerte, sol går ned
Dagens Sang: Stille hjerte, sol går ned Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR VokalEnsemblet synger 'Stille hjerte, sol går ned. Musik/tekst: Thomas Laub/Jeppe Aakjær

20:00  

Ulvene fra Berlin (3:3)
Ulvene fra Berlin (3:3) Umiddelbart efter krigen svor seks berlinske teenagere hinanden evigt venskab. Siden blev Berlin delt i øst og vest, og vennerne adskilt. Nu er året 1989, og Berlin-muren står for fald. Snart vil 'Ulvene' blive genforenet, men de mange misforståelser har tæret hårdt på venskaberne.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Gumball 5 (6)
Gumball 5 (6)

18:30  

Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)
Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)

18:45  

Bidt, brændt og stukket II - Lus i Sebastians hår (4)
Bidt, brændt og stukket II - Lus i Sebastians hår (4)

19:00  

The Next Step III (9)
The Next Step III (9) Nøddeknækkerprinsen

19:20  

The Next Step III (10)
The Next Step III (10) Dans med følelser

19:45  

Backstage II (5)
Backstage II (5) Practical jokes: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I femte afsnit laver Claydermann en pratical joke, der får hårde konsekvenser for børnene, som beslutter sig for at tage hævn. Det er dog nemmere sagt end gjort.

20:00  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

20:10  

Trio - cyberguldet (5:10)
Trio - cyberguldet (5:10) Simen redder CX. Bedste finder den og leverer den uvidende til Ramruns insider. TRIO bryder ind i Ramruns skjulested for at få den tilbage. Alarmen går, de er fanget mens bedøvelsesgassen strømmer ud i rummet.

20:35  

Snydt!
Snydt!

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (27)
F for Får (27) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Junglebogen (31)
Junglebogen (31) Lykkestjernen.

18:30  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Balders fantasi Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

18:40  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa og den har fået en flænge i vingen.

19:00  

Wild Kratts (23)
Wild Kratts (23)

19:20  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

19:45  

Yakari III (7)
Yakari III (7)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Mord i Wales (1)
Mord i Wales (1) Kommissær Tom Mathias er på flugt fra sin fortid. Han har netop skiftet London ud med Aberystwyth, en forblæst flække på Wales' vestkyst med et stort og øde bagland. Da en ældre kvinde forsvinder, begynder Mathias' første sag. Den fører ham til en myteomspændt bro kendt som Djævlebroen - og til et tidligere børnehjem, der gav sine beboere en barsk start på livet. Tom Mathias: Richard Harrington. Mared Rhys: Mali Harries. Sian Owens: Hannah Daniel. Instruktion: Gareth Bryn.

DR2

21:30  

Indefra med Anders Agger - Elektrochok
Indefra med Anders Agger - Elektrochok Anders Agger får lov at sidde ved siden af, mens Bo Andersen får sin elektrochokbehandling nummer 51 på Psykiatrisk Center Ballerup. Bo Andersen lider af paranoid skizofreni og hører stemmer dag og nat. For bare nogenlunde at holde stemmerne ud i strakt arm, siger han ja til at få strøm i hjernen hver 3. uge. Med alt, hvad der følger med.

22:15  

Efter skandalen
Efter skandalen Pludselig kan et sted i Danmark være på alles læber og blive centrum for hele den danske presses bevågenhed, fordi der er sket noget stort, noget forfærdeligt, noget overraskende. Men når kameraerne slukker, og når de gule breaking-news skilte bliver pillet af, hvad sker der så med sagen, området og de mennesker, historien handler om? Det undersøger Mette Vibe Utzon i ny programserie på DR2 Vært: Mette Vibe Utzon

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

DR3

21:30  

Hunkøn (1:6)
Hunkøn (1:6) Hvordan finder man ud af, hvilken type kvinde man vil være, når man har levet det meste af sit liv som det modsatte køn? Ivy har store ambitioner med sin musik, og da hun får en invitation til Elle Style Awards, øjner hun chancen for at netværke med Danmarks mest indflydelsesrige kvinder. Men på en glamourøs aften på den røde løber er der virkelig meget at leve op til. Natalia drømmer om at blive selvstændig tatovør, men efter hun er begyndt at tage hormoner, er den selvsikkerhed hun havde som mand helt forsvundet. Valerie bor i en lille by langt ude på landet, hvor hun slet ikke føler sig hjemme, så hun længes efter at komme til København, hvor der er mere plads til at være den, hun er.

22:00  

Red mine 68 søskende (2:2)
Red mine 68 søskende (2:2) Lea står overfor sit livs største udfordring, når hun skal live i Radio24syv for at advare sine søskende om en livstruende, genetisk sygdom. Som 17 årig modtager Lea et brev, hvor der står, at hun skal tjekkes for en sjælden og potentielt dødelig, genetisk sygdom. Det er Leas donorfar, der måske har givet sygdommen videre til hende. Hun har den heldigvis ikke, men til gængæld finder hun ud af, at hun har 68 søskende, som måske har, og det er kun et fåtal af dem, der har fået beskeden. Sygdommen kan bremses, hvis man får behandling tidligt i livet, derfor beslutter Lea sig for, at det er hende, der skal advare dem. Men det er ikke let at råbe folk op og banke på døre, når man som Lea kæmper med social fobi, angst og et meget lille selvværd.

22:30  

Tværs på DR3
Tværs på DR3

23:00  

Hollow Man
Hollow Man Videnskabsmanden Sebastian Caine leder et tophemmeligt regeringsprojekt, der skal løse usynlighedens gåde. En dag lykkes det ham at udvikle et serum, der gør dyrene i hans laboratorium usynlige. Caine er fyr og flamme, og stik mod alle ordrer begynder han at eksperimentere på sig selv. Caine bliver usynlig. En tilstand, der åbner nye muligheder for den geniale forsker, der snart er beruset af magtfølelse. Sebastian Caine: Kevin Bacon. Linda McCay: Elisabeth Shue. Matthew Kensington: Josh Brolin. Instruktion: Paul Verhoeven.

DR K

21:30  

Mord opklaret - Retsmedicinens fældende bevis (3:3)
Mord opklaret - Retsmedicinens fældende bevis (3:3) Ved ethvert mord er der som regel også et mordvåben. Et centralt bevis, der kan indeholde alle de spor, der skal til for at fange en morder. Udviklingen indenfor retsmedicinen er gået stærkt. I 1800-tallet var det ikke sporbare arsenik populært. En simpel kemisk test kan i dag afsløre det hvide stof, og karakteristiske mærker på ofrets kranie kan føre efterforskeren ikke alene til mordvåbnet, men til morderen. Og i dag kan man med 3D laser scanninger rekonstruere hele mordscener!

22:20  

Hitlers brutale inderkreds - den gale Rudolf Hess (6:10)
Hitlers brutale inderkreds - den gale Rudolf Hess (6:10) Mens Europa står i flammer, føler Hitlers trofaste stedfortræder, Rudolf Hess, sig mere og mere isoleret fra inderkredsen. Han er desperat for at genvinde Førerens opmærksomhed og tillid, men som tiden går, bliver han skubbet længere og længere væk fra magtens centrum. Hvis Storbritannien kan overtales til en separatfred, så kan Det Tredje Rige koncentrere sig om den virkelige fjende - Rusland. Men Hitler vil ikke høre, så i slutningen af maj 1941 sætter Hess alt på et bræt...

23:15  

Historier fra Den Store Krig
Historier fra Den Store Krig Mens Første Verdenskrig rasede fra 1914-18, blev millioner af almindelige mennesker fanget i dens kølvand. De fleste lige så ukendte som krigens første civile offer og Storbritanniens hurtige forvandling til et militært industrielt kompleks, og den ødelæggende effekt det havde på de kvinder, der var tvangsudskrevet til at arbejde på fabrikkerne.

DR Ultra

21:00  

Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild
Sofie Linde Show II (4) - Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild. Designervikingen og folketingsformanden laver deres helt egen "vlog" fra Christiansborg med kaffe, småkager og bræk - og så sætter de halen på grisen virtual-reality-style! Sidst, men ikke mindst står stjernereporter Bubber klar med et helt nyt tv-koncept til alle de danske skilsmissebørn: Dagens Papfar. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Herrens veje II (5:10)
Herrens veje II (5:10) Svend har tilbagefald i sit stofmisbrug og vil ikke have hjælp. Johannes og Elisabeth insisterer på at træde til, da de kan se, hvor alvorligt det står til. Christian holder sit hidtil største foredrag for en fuld sal af topchefer og medarbejdere. Men under foredraget går han for vidt og får en medarbejder til at overskride sine egne grænser. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Louise N. D. Friedberg Facebook: facebook.com/HerrensVejeDR

01:00  

En sag for professor T: Blodets bånd
En sag for professor T: Blodets bånd Bryggeriejeren Pilhau findes hængt. Pilhau har netop overdraget bryggeriet til sine to sønner, men ikke desto mindre nærer familien et stort had til deres overhoved. Professor Thalheim er i fuld gang med efterforskningen, da politigårdens elevator pludselig sætter sig fast. Det ufrivillige elevatorophold giver Thalheim tid til at tænke sagen grundigt igennem. Langsomt begynder han at gennemskue den rette sammenhæng...

02:00  

I farezonen (1:61)
I farezonen (1:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:50  

Bonderøven (8:10)
Bonderøven (8:10) Næsten alt gror planmæssigt på Kastaniegården. Det nyplantede kastanjetræ på gårdspladsen står grønt og fint, tjørnehegnet skyder planmæssigt fra bunden, selvom stammerne blev skåret 7/8 igennem. Ærterne på marken gror fint, og det samme gør ukrudtet, så Frank må ud med hakkejernet. Det eneste, der ikke gror optimalt, er jordbærplanterne, der er plantet i uldmåtter - de er små og usle. I værkstedet får Frank hjælp af Johan til at lave et flytbart kaninbur med både trillebørhjul og kyllingetrådsbund.

03:20  

Kender du typen? 2012 (1)
Kender du typen? 2012 (1) Kender Du Typen? går i luften med en spritny sæson. Mads Steffensen debuterer som vært på programmet, og livsstilsekspert Christian Grau er den nye dreng i klassen, som skal udfordre den erfarne Anne Glad. I aften besøger holdet en kendt dansker, som rejser meget, elsker hjemlig hygge og spiser otte hele skiver rugbrød til frokost hver dag. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 14.03.12

03:45  

Antikduellen (1:12) - Løgstør
Antikduellen (1:12) - Løgstør Antikduellen er rykket til Løgstør, og her har de to Antikduellanter, Simon Krogsgaard og Helga Thodsen, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Der er fokus på trends og tendenser i den ene lejr, hvor Helga har brugt de sociale medier til at finde sine forhandlere. Den anden bil bliver fyldt op med klassisk design, når Simon besøger et par gode kollegaer. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

DR2

00:30  

Da vi regerede landet (1:6) - Fortællingen om en landsmoder
Da vi regerede landet (1:6) - Fortællingen om en landsmoder Norsk dokumentarserie fra 2017 (Org. titel: Da vi styrte landet) Gro Harlem Brundtland. Serien er fortællingen om de mægtigste personer i Nor-ge i nyere tid, det er historien om landets seks sidste, nulevende statsministre. De mødes for at tale om det helt specielle liv, det embede indebærer. De taler om håb og drømme, om magten, om mål og om tider, hvor det var allersværest. Gro Harlem Brundtland var Norges første kvindelige statsminister, og hun måtte betale en høj pris for at ba-ne vej for norske kvinder. Brundtland fik med sin store styrke forandret landet til et mere lige samfund. Der er plads til både latter, alvor, indrømmelser og forsoning her hvor landets ubestridte politiske dronning står i cen-trum.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:20  

Ekstreme præstationer: Indiens hellige mænd
Ekstreme præstationer: Indiens hellige mænd Den australske eventyrer, Todd Sampson, prøver igen kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Her udforsker han grænserne for smerte og udholdenhed hos nogle af verdens mest farverige og hemmelighedsfulde mennesker - sadhuerne, Indiens hellige mænd.

02:10  

Ice Road Truckers X (2:10)
Ice Road Truckers X (2:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

02:50  

25 år og borgmester - Angsten for at fejle (2:4)
25 år og borgmester - Angsten for at fejle (2:4) De største forventninger til Christina K. Hansen kommer fra hende selv, og det hele skal være perfekt. Hun føler et kæmpe ansvar. Det hele kulminerer 1. maj, hvor der venter hende en række vigtige taler, som hun gerne vil have skal sidde lige i skabet. Hendes egne forventninger er tårnhøje, og hendes verden er ved at kollapse.

03:20  

25 år og borgmester - Er der penge nok? (3:4)
25 år og borgmester - Er der penge nok? (3:4) Økonomien sejler i Holbæk, og Christina K. Hansens plan er besparelser, og det er ikke populært. Det første skridt er dog at få de andre i kommunalbestyrelsen til at bakke op om hendes retning, ellers ramler alt, hvad hun har bygget op. Men har Christina det, der skal til for at overtale en masse erfarne kommunalpolitikere om, at hendes idé er den rigtige?

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:05  

Kejserinde Wu - Kinas glemte kejser
Kejserinde Wu - Kinas glemte kejser Morderisk, tyrannisk og pervers er kejserinde Wus eftermæle. Hun steg fra simpel konkubine til kejserdronning, indtil hun udmanøvrerede alle, også sine egne sønner, og greb magten i 690. Hun blev afsat ved et kup i 705, hvor Tang-dynastiet vendte tilbage. Nyere arkæologiske undersøgelser fortæller imidlertid en anden historie om et Kina. der under kejserinde Wu var en kommerciel, teknologisk og militær supermagt. En kulturel magnet, der tiltrak mennesker fra hele verden fra Japan til Persien og Grækenland.

00:55  

Silkevejen (2:3)
Silkevejen (2:3) Landene i Centralasien var en vigtig del af den berømte Silkevej. I bjergene i Tadsjikistan møder historikeren Sam Willis en af de sidste efterkommere af sogdianerne, et handelsfolk fra Persien, der var aktive fra Middelhavet til Kina. De fantastiske uzbekiske byer Samarkand og Bukara er grundlagt af en af verdens største herskere, Timur, og bygget af slavearbejdere. Den globale handelskultur startede en kulturel-, teknisk- og kunstnerisk revolution langs hele Silkevejen, ikke mindst i Vesten, der både fik den moderne matematik og astronomi med i købet.

01:45  

Let There Be Light
Let There Be Light John Huston er kendt som manden bag filmklassikere som 'Ridderfalken' og 'Afrikas dronning'. Den berømte instruktør lavede imidlertid også en række dokumentarfilm for den amerikanske hær. I den rørende og banebrydende fluen på væggen-agtige 'Let There Be Light' fra 1946 følger Huston arbejdet med at behandle soldater, der lider af stærke psykiske traumer efter at have kæmpet i 2. verdenskrig. Filmen viser, hvad krig gør ved soldater, og måske derfor var den i mange år forbudt af den amerikanske hær - der ellers selv havde finansieret filmen.

02:40  

Bonnie og Clyde
Bonnie og Clyde Bonnie Parker (1910-34) og Clyde Barrow (1909-34) voksede op i et slumkvarter i Dallas og var kun lokalkendt, indtil politiet i 1933 på et forladt skjulested fandt fotos af parret med den flotte Clyde iført skræddersyet jakkesæt og riffel og smukke Bonnie med baret, cigar og pistol. Overnight blev de til det mest berømte kriminelle makkerpar i USA's historie. Efter at have røvet og myrdet tvang berømmelsen dem måske til at tage chancer, og parret endte deres liv i 1934, dræbt af politiet ved en vejafspærring.

03:35  

Danske drømme (5:10)
Danske drømme (5:10) Anker Jørgensen giver op, og Poul Schlüter overtager statsministeriet. 80'erne handler om individet. Farvel til det kollektive, og goddag igen til nyborgerligheden, slipset, studenterhuen og makeuppen. Det hele vises frem på de nye cafeer, hvor man kan spejle sig i hinanden, komme med små, dumsmarte bemærkninger om de fremmede, tale om de unge poeter som Mikael Strunge og diskutere den nye punkmusik. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SLAGELSE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1112205919